Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді затримали таксиста, який перебував у стані наркотичного сп’яніння

В Ужгороді затримали таксиста, який перебував у стані наркотичного сп’яніння

В Ужгороді затримали таксиста, який перебував у стані наркотичного сп’яніння
Під час відпрацювання Ужгорода на одній з вулиць міста за порушення правил дорожнього руху працівники ДАІ зупинили автомобіль «Dacia Logan». Керував ним 37-річний мешканець міста, приватний...

Під час відпрацювання Ужгорода на одній з вулиць міста за порушення правил дорожнього руху працівники ДАІ зупинили автомобіль «Dacia Logan».

ВІДЕО ДНЯ

Керував ним 37-річний мешканець міста, приватний таксист. Під час розмови з правоохоронцями водій підозріло поводився: його трясло, він постійно витирав обличчя без видимої на те причини і взагалі неадекватно реагував...

Це закономірно викликало в «даішників» підозру й вони викликали на місце події слідчо-оперативну групу та оперативників з відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міського відділу міліції.

Реклама

Виявилося, що чоловік цей раніше вже попадав у поле зору міліціонерів через скоєння злочину, пов'язаного із збутом наркотичних речовин. Правоохоронці спитали молодика, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, на що водій добровільно, в присутності понятих, виклав з кишені штанів медичний шприц ємністю 2 мл., наповнений порошкоподібною речовиною білого кольору, схожу на метамфетамін, а також згорток фольги з речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне перевезення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно