Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині від чоловіка вилучили револьвер та ніж

На Хустщині від чоловіка вилучили револьвер та ніж
У період з 30 серпня по 4 вересня на Хустщині міліція проводила спецоперацію «Зброя та вибухівка», метою якої є запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, виявлення та перекриття...

У період з 30 серпня по 4 вересня на Хустщині міліція проводила спецоперацію «Зброя та вибухівка», метою якої є запобігання незаконному обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, виявлення та перекриття каналів їх надходження в злочинне середовище, а також стабілізація оперативної обстановки в районі.

ВІДЕО ДНЯ

Днями невідомий громадянин повідомив правоохоронців Хустського міськвідділу міліції про невідомого громадянина, в якого у руках знаходився предмет, схожий на пістолет. Із ним він щойно зайшов в один із супермаркетів міста.

За вказаною адресою прибули правоохоронці й помітили в торговому залі підозрілого «покупця», з кишені якого виднівся предмет, схожий на пістолет. Не розгубившись, працівники сектору карного розшуку вирішили діяти негайно. Адже з одного боку перед ними стояв озброєний чоловік, а з іншого - обслуговуючий персонал та покупці, які нічого не запідозрювали. Працівник сектору карного розшуку Віталій Марина разом із старшим оперуповноваженим Богданом Дзяпкою підійшли до невідомого, представились і попросили у нього документи. Чоловік їх не мав. Тоді вони у присутності понятих його обшукали та вилучили з кишені револьвер. Після чого чоловіка доставили в міськвідділ міліції. Вилучений револьвер направлено на експертизу.

Реклама

А інша пригода трапилась із 36-річним жителем Хустщини, якого затримали за розпивання пива на вулиці, за що передбачено адмінвідповідальність згідно ст.178 Адміністративного кодексу України. Дільничний інспектор міліції доставив чоловіка в міськвідділ для притягнення його до адміністративної відповідальності, де в нього під час проведення особистого огляду знайшли й вилучили ніж кустарного виробництва. Ніж направлено на експертизу.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно