Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Місто над Ужем приймало спартакіаду

Місто над Ужем приймало спартакіаду
Її учасниками були люди з обмеженими можливостями. Традиційні змагання проходять в області вже вчетверте. Щороку охочих більшає, до спорту тягнуться, як ветерани, так і молодь. А фізичні вади, цьому...

Її учасниками були люди з обмеженими можливостями. Традиційні змагання проходять в області вже вчетверте. Щороку охочих більшає, до спорту тягнуться, як ветерани, так і молодь. А фізичні вади, цьому зовсім не перешкода, кажуть учасники заходу.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатці з обмеженими можливостями довели, що займатися спортом ніколи не пізно. Традиційна спеціалізована спартакіада цьогоріч замість 50 прийняла уже 80 учасників, які змагалися у 8 видах спорту. Переможці будуть захищати нашу область на всеукраїнських змаганнях. Учасники змагань змагалися у баскетболі, настільному тенісі, метанні обруча на жердину, стрибках в довжину та інтелектуальних іграх. Організатори кажуть: для людей із фізичними вадами, спорт – це перш за все впевненість у собі й можливість поспілкуватися та знайти друзів. Особливої витримки й гостроти розуму вимагає гра в шашки та шахи. Корнелія завжди бере участь в спартакіаді й минулого року стала третьою серед гравців у шашки. Нині дівчина сподівається на абсолютну перемогу й морально готується до гри. Взяти участь у змаганнях приїхали з усієї області. Старше покоління спортсменів вважає, що фізичні навантаження продовжують життя й позитивно впливають на організм. А де здорове тіло, там і здоровий дух, кажуть гості спартакіади. В Україні – такі змагання відбулися вже дев‘ять разів. Обласні ж організатори кажуть, що це позитивний досвід, адже таких заходів в краї поки дуже мало.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно