Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В ОДА обговорили реалізацію Національного проекту "Олімпійська надія – 2022" на території Закарпатської області

В ОДА обговорили реалізацію Національного проекту "Олімпійська надія – 2022" на території Закарпатської області

В ОДА обговорили реалізацію Національного проекту "Олімпійська надія – 2022" на території Закарпатської області
У вівторок, 3 вересня, за участі голови облдержадміністрації Олександра Ледиди та керівника Держінвестпроекту Владислава Каськіва відбулася нарада стосовно реалізації Національного проекту...

У вівторок, 3 вересня, за участі голови облдержадміністрації Олександра Ледиди та керівника Держінвестпроекту Владислава Каськіва відбулася нарада стосовно реалізації Національного проекту «Олімпійська надія – 2022» на території Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

На поряду денному - питання щодо стану реалізації Національного проекту «Олімпійська надія-2022» в Закарпатській області та роботи над регіональним планом заходів відповідно до Указу Президента України. Це зокрема стосується розробки містобудівельної документації та генеральних планів населених пунктів, будівництва та реконструкції автомобільних доріг у Воловецькому та Міжгірському районах, об’єктів електропостачання у Воловецькому районі, об’єктів водозабезпечення.

Владислав Каськів наголосив: наразі всі зусилля потрібно спрямувати на підготовку всіх необхідних документів для вчасного подання заявки Україною на проведення зимових Олімпійських

Реклама

У процесі підготовки треба уникати невиправдано високих витрат. При цьому серед завдань: створити оптимальні умови, щоб приватні підприємці були зацікавлені вкладати кошти в об’єкти, які використовуватимуться при проведенні олімпіади.

- Принцип державно-приватного партнерства у роботі над цим проектом потрібно реалізовувати стовідсотково. Якщо об’єкти до Євро-2012 будувалися за державний кошт, то у цьому випадку ми повинні створити якомога сприятливіші умови для залучення приватних інвесторів. Тож створення належних умов для розвитку бізнесу, на чому наголошує Глава держави, - питання більш ніж актуальне. І над цим ми в області активно працюватимемо, - відзначив Олександр Ледида.

Реклама

Проведення зимових олімпійських ігор вимагає значної реконструкції та будівництва доріг. Першочергово заплановано будівництво нових відрізків доріг, зокрема, у напрямках: Подобовець – Пилипець, Славське – Воловець та Стрий – Міжгір’я.

Голова обласної держадміністрації наголосив: підготовка заявки на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року - складова державної стратегії розвитку країни. Заходи з підготовки та проведення Олімпіади в Україні мають вирішувати проблеми, а не створювати їх. Проведення Олімпійських ігор надасть можливість для створення нових робочих місць і сприятиме поверненню українців, які працюють за межами держави.

– Нагадую, що відповідно до указу Президента України головам Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької облдержадміністрацій доручено у двомісячний термін розробити пропозиції змін до Державної цільової соціальної програми розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури. Вони стосуються першочергового будівництва і реконструкції об'єктів спортивної, туристичної та інженерної інфраструктури, а також розвитку транспортної мережі у Карпатському регіоні, - резюмував голова Держінвестпроекту Владислав Каськів.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно