Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До здорового способу життя молодь залучатимуть новими ігровими та спортивними майданчиками

До здорового способу життя молодь залучатимуть новими ігровими та спортивними майданчиками

До здорового способу життя молодь залучатимуть новими ігровими та спортивними майданчиками
Організаційні питання щодо підготовки до встановлення спортивних майданчиків та дитячих ігрових площадок у населених пунктах Тячівщини обговорили сьогодні на нараді з головами сільських та селищних...

Організаційні питання щодо підготовки до встановлення спортивних майданчиків та дитячих ігрових площадок у населених пунктах Тячівщини обговорили сьогодні на нараді з головами сільських та селищних рад району. Нараду провів в.о. голови державної адміністрації Василь Каганець за участі заступників голови Василя Буги, Володимира Бодака та в.о. керівника апарату Євгенії Славни.

ВІДЕО ДНЯ

Перед головами органів місцевого самоврядування було поставлено завдання визначитись з місцем розташування дитячих та спортивних майданчиків. В Тячівському районі планується встановити 23 малі та середні дитячі ігрові майданчики та 7 малих та середніх спортивних площадок. Відтак сільські та селищні голови взяли на себе зобов’язання протягом 15 днів з моменту одержання обладнання взяти його на баланс ради, на території якої планується встановлення.

Згідно проекту соціально-економічного розвитку в країні протягом 2013-2014 років планується встановити більше 6 тисяч дитячих ігрових майданчиків. Пропонуються стандартні комплекси, які підходять для дітей з різними фізичними здібностями на одному ігровому пристрої, де діти проведуть весело і безпечно своє дозвілля. Що стосується спортивних майданчиків, то всього заплановано встановити за цей же термін 2240 площадок. Цей напрям сприятиме популяризації занять спортом та проведення в україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, який відбудеться в серпні цього року. Закупівлю обладнання буде здійснено за рахунок державних коштів, встановлення та монтаж - за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Реклама

Даним проектом зацікавились майже всі присутні у залі, прикро, що на нараду не з'явилися голови рад з Дубового, Углі та Лазів.

Як слушно зазначив Василь Каганець - створення даних об’єктів є необхідним з метою залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом, проведення заходів по профілактиці негативних явищ у молодіжному середовищі, пропаганди здорового способу життя.

Реклама

У роботі наради також розглянуто питання щодо внесених змін до законодавчих актів у сфері земельних відносин, яке перед присутніми висвітлив начальник управління Держземагентства у Тячівському районі Богдан Немеш.

Звернуто увагу також на стан ремонту доріг та газифікації у тих населених пунктах району, де вони проводяться.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно