Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Засідала дорадча комісія Іршавської РДА

Засідала дорадча комісія Іршавської РДА
Питання покращення якості життя та забезпечення соціальними послугами найуразливіших верств населення перебуває на контролі центру соціальних служб, інших суб'єктів соціальної роботи та держави...

Питання покращення якості життя та забезпечення соціальними послугами найуразливіших верств населення перебуває на контролі центру соціальних служб, інших суб'єктів соціальної роботи та держави загалом. Саме для цього фахівці із соціальної роботи реалізують соціальні ініціативи Президента України, метою яких є створення добробуту та стабільності для кожної української сім'ї.

ВІДЕО ДНЯ

Днями відбулося чергове засідання дорадчої комісії Іршавської РДА з питань соціального супроводу сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах за участю заступника голови Іршавської РДА Сочки М. І., начальника відділення ДІМ РВ УМВС Тодавчича Я. М та інших представників суб'єктів соціального супроводу, залучених до надання комплексу соціальних послуг сім'ям та особам, які потребують сторонньої допомоги.

На розгляд комісії було винесено питання доцільності та ефективності ведення супроводу 5 новостворених сімей опікунів /піклувальників та 4 сімей, які перебувають на обліку в Центрі як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах та потребують постійного контролю, уваги та моніторингу ситуації як з боку Центру, так і інших суб'єктів соціальної робот и та залучення сільської громади до вирішення життєвих проблем. В ході засідання підбито підсумки роботи комісії за І півріччя 2013 року, обговорено розмежування повноважень між суб'єктами соціальної роботи в ході здійснення Надіслатисоціального супроводження цих сімей, окреслено шляхи подальшої роботи з сім’ями.

Реклама

Прозвітовано про окремий напрямок завдань фахівців із соціальної роботи та спеціалістів Центру по організації роботи (профілактика сімейного насильства, жорстокого поводження з дітьми) з родинами сімейних бешкетників, інформація про яких надана відділенням ДІМ РВ УМВС.

За результатами засідання прийнято ряд рішень, що визначають конкретні завдання кожній службі щодо вирішення проблемних питань.

Реклама

Іршавська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно