Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вперше у Параді наречених братиме участь дитяча група

Вперше у Параді наречених братиме участь дитяча група
В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів Параду наречених-2013, що проходитиме в Ужгороді вже цієї неділі. Про цьогорічні цікавинки програми Параду та про те, чим він на...

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів Параду наречених-2013, що проходитиме в Ужгороді вже цієї неділі.

ВІДЕО ДНЯ

Про цьогорічні цікавинки програми Параду та про те, чим він на цей раз порадує ужгородців і туристів розказали співорганізатори свята Ростислав Буланов, Сергій Денисенко, а також Наталія Засухіна, 4-разова переможниця у номінації «Найоригінальніша сукня параду наречених», актриса Закарпатського обласного українського музично-драматичного театру, лауреат премії ім. братів Шерегіїв.

Сергій Денисенко нагадав, що Парад проходитиме вшосте, традиційно на День молоді. «По-перше, у Параду, суттєва соціальна мета - пропаганда здорового міцного шлюбу. Адже за статистикою багато шлюбів в Україні розпадається в перший рік після весілля, - каже Сергій Денисенко. – по-друге, це можливість спробувати себе у весільному вбранні і у якості нареченої. Третя мета – це обмін досвідом між людьми, які задіяні у весільній сфері: перукарі, візажисти, флористи, водії весільних авто тощо». За словами організаторів, Парад наречених - це полігон для творчих експериментів, обміну досвідом, для знайомств. Дівчата можуть поекспериментувати із зачісками, сукнями, макіяжем, чого на справжньому весіллі не дуже й зробиш. Але головна мета Параду – це гадати кожній жінці можливість відчути свято, відчути себе привабливою, гарною. Отримати купу гарних фото та яскравих спогадів.

Реклама

На сьогодні визначено 11 груп наречених, які мають свою власну програму, фотосесії, прогулянки. А о 18.30 об’єднуються разом і розпочинають загальний парад. Традиційно визначатимуть переможниць в різних номінаціях з презентацією всіх груп. Увечері відбудеться весела весільна вечірка в рок- н- рол пабі «Совок.»

Ростислав Буланов зауважив, що цього року буде не один, а цілих два паради. «З самого ранку на набережній Незалежності буде встановлено другу сцену, де відбуватиметься буде Парад молодіжних організацій. Кожна організація у довільній формі демонструватиме майстер-класи на сцені, будуть виступи художньої самодіяльності тощо».

Реклама

Наталія Засухіна розповіла, що з нетерпінням чекає фесту, оскільки є учасницею всіх 5-ти Парадів. «Якщо вистачить себе перескочити, чимось здивувати, буду рада, - каже 4-разова переможниця у номінації «Найоригінальніша сукня параду наречених». - Донька жартує і додає, що всі найбільше здивуються, якщо я не прийду».

За словами пані Наталії, хороші думки з приводу образу на Парад завжди приходили в останню ніч. Цього разу акторка теж на це сподівається. Розповідає, що сама виходила заміж у кофтинці, у взутті без підборів, щоб не здаватися вище від чоловіка. Зараз може експериментувати.

Щодо рекордів, то, за словами організаторів, є кілька ідей, але не всі легко зробити технічно. «Цьогорічним сюрпризом параду буде те, що він відбудеться. – додає Сергій Денисенко. - При нинішньому стані фінансування проекту, його робити дуже важко. Безкоштовні ідеї вже закінчилися. Далі речі йдуть такі, що потребують фін вливання».

Реклама

Проте і цього року не без новацій. Вперше у параді братиме участь дитяча група. Очолюватиме колону група маленьких дівчаток та хлопчиків. Від самих наречених є кілька цікавих ідей щодо суконь, аксесуарів. Фотосесії теж проходитимуть у дивних місцях. Наприклад, у підвалі, або далеко у лісі. Планувати створити велосипедну групу, але це виявилося дуже складно. Проїхатися на велосипеді у весільній сукні зголосилася тільки 1 наречена.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно