Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Постраждала від зґвалтування розповіла деталі жорстокого злочину в Ужгороді

Постраждала від зґвалтування розповіла деталі жорстокого злочину в Ужгороді

Ймовірний ґвалтівник під вартою. Про підозру у зґвалтуванні ужгородки та нанесенні їй тяжких побоїв поліція повідомила жителю Перечинського району.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією речника Головного управління Нацполіції у Закарпатської області Тетяни Щоголєвої, 25 лютого в Ужгороді на 24-річну дівчину напав її квартирант. Він вдарив потерпілу в обличчя, а коли та впала, наніс ще п’ять ударів. Після побиття він зґвалтував жінку.

"Він мене бив кулаками, почав вже об стіну бити. Потім я впала, він мене у підлогу теж почав бити. І далі, коли я вже була безсильна, він мене потягнув до себе в кімнату. Це продовжувалось досить довго – протягом трьох годин весь наш конфлікт. Він мене взагалі зв’язав у себе в кімнаті. два рази зґвалтував і намагався ще вбити", – сказала постраждала.

Реклама

Вона розповіла, що знала хлопця більше трьох років. За увесь цей час ніколи не помічала за ним агресії чи неадекватної поведінки. За словами жінки, залицяння з боку чоловіка були. Але пов’язували їх лише дружні стосунки.

"Коли він мене вперше зґвалтував, то хотів мене пограбувати. Він забрав мої картки, просив паролі. І він хотів піти зняти гроші, повернутись на квартиру, зібрати свої речі і поїхати кудись подалі", – мовила жертва.

Реклама

Далі жінка розповідає, потім нападник мав намір покінчити життя самогубством; наповнив квартиру газом. Далі хотів порізати собі вени. Але не наважився. Ужгородка пообіцяла чоловіку, що нікому нічого не розкаже. Після цього він погодився викликати швидку. І разом з нею поїхав у лікарню. 

"Це було для мене вигідно, бо я вирішила, що одразу, як ми туди приїдемо, я попрошу лікарів, щоб вони викликали поліцію. Правоохоронці приїхали, затримали його а мене повели провіряти. І вночі почали оперувати мені око", – розповіла жінка. 

Око жінки не врятували. Зі слів лікарів. бачити ним вона перестала раніше. 

Реклама

Більше – у сюжеті каналу "Тиса-1".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно