Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Щербей прозвітував Ледиді про рівень води на річках Закарпаття (ФОТО)

Щербей прозвітував Ледиді про рівень води на річках Закарпаття (ФОТО)

Щербей прозвітував Ледиді про рівень води на річках Закарпаття (ФОТО)
Обласна влада тримає паводкову ситуацію на контролі. У четвер, 14 березня, про рівень води в річках та можливі загрози Олександрові Ледиді прозвітував головний рятувальник краю Мирослав...

Обласна влада тримає паводкову ситуацію на контролі. У четвер, 14 березня, про рівень води в річках та можливі загрози Олександрові Ледиді прозвітував головний рятувальник краю Мирослав Щербей.

ВІДЕО ДНЯ

Паводки закарпатцям не загрожують. Зі слів начальника Держслужби України з надзвичайних ситуацій в області, через рясні опади спостерігається поступове підвищення рівня води в верхів’ях річок Тересви, Ріки та Боржави – на 10-50 см. А на Тисі та Латориці, у районі Чопа, завершується формування максимальних рівнів води. Рятувальники щоденно моніторять ситуацію, щоб в разі її загострення вчасно зреагувати:

– У нас є узгоджений з усіма службами план дій, і при виникненні надзвичайної ситуації наша служба готова залучити 420 чоловік особового складу, за потреби – також військових та працівників міліції, - запевнив Мирослав Щербей.

Реклама

За прогнозами водників та надзвичайників, підтоплюватись можуть окремі населені пункти у Рахівському, Тячівському, Хустському районах та на Ужгородщині. Очільник області Олександр Ледида наголосив: жоден закарпатець не повинен постраждати від стихії:

– Сьогодні основне завдання – захист населення Закарпаття від весняних паводків. Усі умови у нас створені. Сьогодні повинен цілодобово працювати штаб, має бути зв’язок з водгоспом, щоб повністю володіти інформацією, моніторити ситуацію кожні 2-4 години.

Реклама

Керівник краю доручив Мирославу Щербею регулярно доповідати йому про паводкову ситуацію.

Довідково.

Уже 15 березня у горах прогнозується сильний сніг. На дорогах – ожеледиця. На вихідних очікується зниження температури вночі до 3-8, у горах – 10-15 градусів морозу. Підвищиться лавинна небезпека.

Реклама

Особливу увагу захисту населення від стихії приділяє особисто Глава держави. Під час наради із запобігання підтопленням у західних регіонах Віктор Янукович зауважив: органам влади потрібно передбачити різні варіанти розвитку подій для мінімізації наслідків можливих повеней.

Прес-центр ОДА

Щербей прозвітував Ледиді про рівень води на річках Закарпаття (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно