Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В ужгородській "Говерлі" грає "український Пірло"

В ужгородській "Говерлі" грає "український Пірло"
Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич висловив надію, що команда зможе залишитися у Прем'єр-лізі, а також розповів про «українського Пірло», що грає на лівому фланзі ужгородської...

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич висловив надію, що команда зможе залишитися у Прем'єр-лізі, а також розповів про «українського Пірло», що грає на лівому фланзі ужгородської команди.

ВІДЕО ДНЯ

«Свого останнього слова в Прем'єр-лізі ми ще не сказали. Дуже не хочеться покидати Прем'єр-лігу в такій комплектації і з такими, чесно кажучи, цілком обгрунтованими амбіціями на наступний сезон.

На Лисенка і Петрова ми розраховуємо як на лідерів. Вони у нас на перспективу, це два гравці, які, я думаю, допоможуть нам вирішити наші завдання. Я зроблю все, щоб футбольна Україна змогла побачити, які футбольні діаманти у нас грають, а ми на них не звертаємо особливої уваги.

Реклама

Пірло створив позицію опорного півзахисника - плеймейкер. Євген Макаренко цілком може стати українським Пірло, але, в силу обставин, він змушений грати на лівому фланзі оборони. Він справляється, але це не його позиція, і ми, звичайно, шукаємо лівого захисника», - сказав Олександр Шуфрич в ефірі телеканалу «Футбол».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно