Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді планують підвищити вартість проїзду в маршрутках до 2.30 грн

В Ужгороді планують підвищити вартість проїзду в маршрутках до 2.30 грн

В Ужгороді планують підвищити вартість проїзду в маршрутках до 2.30 грн
В Ужгородській міській раді засідала міська міжвідомча комісія з питань реалізації державної цінової політики, котра регулює і питання цін на проїзд у міському транспорті. Голова комісії, він же...

В Ужгородській міській раді засідала міська міжвідомча комісія з питань реалізації державної цінової політики, котра регулює і питання цін на проїзд у міському транспорті.

ВІДЕО ДНЯ

Голова комісії, він же міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов поінформував про пропозицію перевізників підвищити ціну до 2.30.

Не робити цього у листах попросили профспілки та місцевий осередок партії «Батьківщина». Натомість своє погодження на підвищення дали у Закарпатському відділенні Антимонопольного комітету України.

Реклама

Перевізники прохання підвищити проїзд мотивували традиційно – відколи встановлено тариф 2 грн., підвищилася і мінімальна зарплата, і витрати на паливно-мастильні матеріали.

У підсумку комісія одноголосно проголосувала за пропозицію підготувати проект рішення на виконком щодо підвищення тарифу. Тепер його мають затвердити (або відхилити) члени виконкому на своєму засіданні.

Реклама

Сам Віктор Погорєлов, судячи з його виступу, зовсім не проти, аби вартість проїзду у міських автобусах Ужгорода коштувала 2.30. То ж є велика ймовірність, що це рішення без проблем пройде на виконкомі.

Натомість самим перевізникам на засіданні дорікнули за неякісний графік руху. Відтак Погорєлов запропонував Асоціації приватних перевізників встановити на кінцевих зупинках відеокамери, аби можна було контролювати інтервал відправлень із них автобусів.

Ярослав Гулан

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно