Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Миколайчик закликає разом збудувати найкращий дитячий майданчик в Ужгороді (ФОТО)

Миколайчик закликає разом збудувати найкращий дитячий майданчик в Ужгороді (ФОТО)

Миколайчик закликає разом збудувати найкращий дитячий майданчик в Ужгороді (ФОТО)
13 грудня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Ужгородського Миколайчика – відомого персонажа, втіленого у формі скульптури в Ужгороді та «ініціатора» благодійних справ. Йшлося...

13 грудня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Ужгородського Миколайчика – відомого персонажа, втіленого у формі скульптури в Ужгороді та «ініціатора» благодійних справ.

ВІДЕО ДНЯ

Йшлося про сюрпризи та подарунки, які готує Миколайчик для усіх мешканців міста. Він передав послання до Ужгородського прес-клубу, в якому уповноважив повідомити важливу інформацію. Як відомо, Миколайчик є Посланцем святого Миколая в Ужгороді, він продовжить започатковану торік традицію і реалізує чергову добру справу. Миколайчик пропонує ужгородцям згуртуватися заради спільної мети і збудувати в місті новий, дуже гарний і сучасний дитячий майданчик. До слова, модульного типу, тобто, його розміри залежатимуть від того, скільки людей відгукнеться і візьме участь у проекті.

Щоб це «матеріалізувати», він знову влаштовує свято – Другий Благочинний прийом Ужгородського Миколайчика.

Реклама

Миколайчик, хоч і така от казкова особистість, та все ж живе у 21-у столітті. Тож не може оминути сучасність. Тож це свято буде мати сучасні елементи, а його тема стосується зірок. Гасло Миколайчика, яке викарбувано на його гербі – Добро і Радість. Улюблена фраза і «життєве переконання» - дива трапляються! А от девіз цього проекту – Зірки Близько. Гості звернуть увагу на небо і на зорі. Ця тема є однією з центральних в аукціоні. Так, одним з лотів буде … справжня зірка та все, щоби мати можливість її, та не тільки її побачити.

Також знову будуть лоти з Майстерні Ужгородського Миколайчика (це, зокрема, і дуже яскравий велосипед – Миколайчик «в тренді» і теж підтримує тему вело руху в Ужгороді!) та ексклюзивні лоти. До прикладу, день в кріслі ужгородського мера. Є певні традиції – знову йтиметься про особливу новорічну ялинку та іменну лавицю, яка буде встановлена в альпінарії…

Реклама

Але головні лоти, звісно, стосуються мети. Ідеться про башти майданчика. Як лот пропонуватиметься надати башті ім’я на власний вибір. Ну, певно, йдеться, саме про дитячі імена, і вони будуть викарбувані на бронзових табличках, які встановлять на баштах… Себто, учасник акції, гість Прийому, може, придбавши лот, у такий спосіб подарувати своїй дитині іменну башту в цьому майданчику. І водночас – подарувати майданчик усім дітям Ужгорода!!!

Що важливо, Миколайчик – це особа, якій притаманно радувати і дарувати подарунки. Тож він не тільки запрошує долучитися своїх гостей до доброї справи, а й дякує їм за це та тішить і обдаровує. Так, знову буде надзвичайна лотерея з чудовими подарунками – їх більше 50-ти. А головним призом, який розіграється серед учасників свята – перебування в Лапландії та зустріч з Санта Клаусом в його резиденції. Звідти вже надійшло послання…

Запрошення на прийом, як усе у Миколайчика, особливі. Це справжні лампочки, робочі, але оздоблені вручну декористами. Самі запрошення – це коробочка, там є і герб Миколайчика, і вся інформація.

Реклама

Дата заходу також дуже цікава – 20.12.2012. А місце обране з огляду на те, де найкраще видно небо та нічний Ужгород… Квитки коштують 250 гривень, і їх придбання є й внеском у проект.

Миколайчик, який гуртує громаду, закликає Ужгород – збудуємо разом найкращий майданчик міста, для того, аби спільно принести дітям радість…

Додаткова інформація від «технічної служби Миколайчика».

Майданчик буде розташований в одному з скверів Ужгорода. Запит про виділення місця під розташування майданчика буде направлено міській владі після проведення аукціону.

Планується зібрати максимально можливу суму, щоб розширити майданчик, зробити якісне покриття та зручне облаштування. При зовнішньому оздобленні орієнтуватимуться на кращі європейські взірці малих архітектурних форм і до оздоблення планується залучити креативну ужгородську молодь, яка реалізує себе в дизайні та мистецтві.

Креслення під майданчик розроблені індивідуальні, збірні модулі будуть відрізнятись від тих, що вже встановлені в Ужгороді. Помічники Миколайчика сподіваються на підтримку громади міста в цьому проекті.

Башти майданчика будуть іменні, і це ім’я буде надавати меценат, який долучиться до проекту під час аукціону. "Башта принца Іванка", чи "Принцеси Софійки" – це буде вигравіювано на спеціально декорованій табличці, та встановлена власними руками дитини під час монтажу майданчика.

Реклама

Для довідки. У 2010-му році святий Миколай написав листа ужгородцям, в якому повідомив, що в нашому місті тепер буде жити його Посланець, було відкрито резиденцію і одразу ж тоді, в грудні, відбувся перший Миколайчиків благочинний аукціон. Мета була – адресна допомога діткам, які цього потребують, в Ужгороді. Також помічники Миколайчика поїхали з подарунками у Батьово.

У 2011-му році вирішили влаштувати справді святковий і масштабний захід – з метою, яка стосується всього міста. Миколайчик разом з помічниками організував перший Благочинний прийом з аукціоном. Мета – згуртувати громаду і зібрати кошти на облаштування безпечних пішохідних переходів та влаштувати в Ужгороді свято нового формату, відродивши традицію міських благочинних прийомів. Було дійство у підвалах Совиного гнізда, яке відвідали майже сто людей… У результаті було облаштовано безпечні пішохідні переходи поблизу шкіл.

Миколайчик закликає разом збудувати найкращий дитячий майданчик в Ужгороді (ФОТО) – 01
Миколайчик закликає разом збудувати найкращий дитячий майданчик в Ужгороді (ФОТО) – 02
Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно