Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатців закликають приєднуватись до акції: «Не дамо загинути жодній пташині»

Закарпатців закликають приєднуватись до акції: «Не дамо загинути жодній пташині»

Закарпатців закликають приєднуватись до акції: «Не дамо загинути жодній пташині»
Мала Академія літератури і журналістики продовжує акцію «Не дамо загинути жодній пташині». Організація всеукраїнського масштабу МАЛіЖу була заснована у 2002 році саме на Закарпатті у селі Рекіти....

Мала Академія літератури і журналістики продовжує акцію «Не дамо загинути жодній пташині». Організація всеукраїнського масштабу МАЛіЖу була заснована у 2002 році саме на Закарпатті у селі Рекіти. Сьогодні на Закарпатті налічується чотири відділення МАЛіЖу, котрі і влаштовують акцію для жителів області.

ВІДЕО ДНЯ

Акція розпочалася з 1 грудня ц. р. і завершиться наприкінці березня наступного року. Підведення підсумків та нагродження переможців відбуватиметься у День захисту птахів – 1 квітня 2013 року. Переможці будуть відзначені Дипломами МАЛіЖу та подарунками.

Звернення

Реклама

Шановні краяни!

Кожна тваринка і пташинка, комашка і будь-яка істота потребує людського піклування, а часом і порятунку. Зарадити цьому можуть лише добрі і небайдужі особистості. Саме з цією метою ми запрошуємо до активної участі у другій Всеукраїнській рятувально-благочинну місію МАЛіЖу: «Не дамо загинути жодній пташині». У ній можуть брати участь дорослі і малі. Для цього не потрібно докладати особливих зусиль. Насамперед виготовити власноруч невеликі кормушки чи годівнички, придбати зерняток соняшника. Можна виставити також на підвіконнях шматок розмоченого чорного чи білого хліба. Це можна зробити і на вулиці, чи парку масового відпочинку людей де є годівнички. Пташки, а особливо синички, люблять поласувати салом і маслом. Але застерігаємо вас – не давайте пташкам солоне сало чи масло. Це може зашкодити пташиному здоров’ю.

Реклама

Та чи знаєте ви, що непоправної шкоди нашим пернатим друзям завдають нічні феєрверки та салюти. Від полум’яних спалахів, гучних пострілів горобці, синички та інші пташки, опинившись у вогняному зареві, часто гинуть. То ж чи варто задля таких масових розваг жертвувати найдорожчим - пташиним життям?!

Ми не маємо право мовчати аби на наших очах і байдужому ставленні гинули пташки - творіння рук Божих!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно