Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська влада планує скоротити 80 лікарів

Ужгородська влада планує скоротити 80 лікарів
Міська влада планує скоротити 80 лікарів та зменшити кількість ліжкомісць у лікарнях Ужгорода на 33 одиниці. Така пропозиція винесена на розгляд міськвиконкому, засідання якого відбудеться 5...

Міська влада планує скоротити 80 лікарів та зменшити кількість ліжкомісць у лікарнях Ужгорода на 33 одиниці. Така пропозиція винесена на розгляд міськвиконкому, засідання якого відбудеться 5 грудня.

ВІДЕО ДНЯ

Мерія планує скоротити персонал у пологовому будинку, звільнити кілька дільничних педіатрів та загалом «оптимізувати мережу і штати», забезпечивши відповідну кількість працівників до розмірів витрат на галузь з бюджету міста. Член Ужгородського міськвиконкому Олександр Волосянський прокоментував ситуацію так: «Це все робиться заради економії бюджетних коштів в сумі 160 тис. грн. в рік (економія бюджету Ужгорода на здоров’ї ужгородців). Не зрозуміло, чи в Ужгороді зменшилась кількість населення в 2 рази,чи підвищився рівень здоров’я ужгородців настільки, що лікарів тепер треба менше? Чи довжелезні щоденні черги пацієнтів під дверима кабінетів в поліклініках, лікарнях, внаслідок цього чергового "покращення вже сьогодні" зростуть в рази?! Я закликаю членів виконкому не підтримувати даний проект рішення! Крім того, на даному засіданні обговорюватиметься і прийматиметься рішення по питанню введення в експлуатацію гуртожитку по Богомольця, 20 як житлового багатоквартирного будинку(один з передостанніх кроків в епопеї мешканців гуртожитку по приватизації своїх законних помешкань)».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно