Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Підприємливі львівські та закарпатські бізнесмени врізавшись в нафтопровід постачали паливом приватні АЗС по всій Україні (ВІДЕО)

Підприємливі львівські та закарпатські бізнесмени врізавшись в нафтопровід постачали паливом приватні АЗС по всій Україні (ВІДЕО)

Підприємливі львівські та закарпатські бізнесмени врізавшись в нафтопровід постачали паливом приватні АЗС по всій Україні (ВІДЕО)
У Львівській та Закарпатській областях нелегальні бізнесмени крали нафту з державних нафтопроводів. Сировину переробляли, а паливо продавали приватним заправках по всій Україні. Розмах бізнесу вразив...

У Львівській та Закарпатській областях нелегальні бізнесмени крали нафту з державних нафтопроводів. Сировину переробляли, а паливо продавали приватним заправках по всій Україні. Розмах бізнесу вразив навіть бувалих податківців.

ВІДЕО ДНЯ

Саме виробництво нафтопродуктів було поставлене на широку ногу. І займало чималу площу. Ось кадри оперативного відео. Бійці "Альфи" та податкової міліції затримують спочатку одного з підозрюваних. А потім і інших учасників групи. Відео без коментарів.

Нафта викрадали з внутрішніх трубопроводів у Західній Україні. Для цього використовували нелегальні врізки. Сировину зберігали в резервуарах, які, як виявилося, були небезпечні для людей і навколишнього середовища. Згодом нафту в цистернах завантажували в авто і перевозили на приватні нафтобази семи областей України. І потім - продавали вже готове паливо на місцеві заправки. Податківці кажуть - до цієї операції готувалися довго, і вона пройшла успішно.

Реклама

Юрій Атаманюк, перший заступник начальника ГУ податкової міліції ДПС України: «Перше, зберегли державну власність, по-друге, захистили чесний бізнес, якій потерпає від недобросовісної конкуренції, по-третє, захистили інтересіипересічних громадян, які б могли купити неякісне пальне».

Фахівці взяли проби нафти і палива на експертизу. Міліція опечатала резервуари і всі складські приміщення. Зараз встановлюються інші учасники групи. Під час операції вилучено буровий комплекс, установки для переробки нафти, насосні станції.

Реклама

Марина Коваль, кореспондент:

- Загальна вартість обладнання - понад 20 мільйонів гривень. Організатори незаконного бізнесу знаходяться під вартою.

Марина Коваль, Юрій Ковальов

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно