Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті відсвяткували День працівника лісу

На Закарпатті відсвяткували День працівника лісу
У неділю, 16 вересня, в облмуздрамтеатрі урочисто відзначили День працівника лісу. Привітати трудівників лісової галузі прийшли голова обласної адміністрації Олександр Ледида, його заступники Михайло...

У неділю, 16 вересня, в облмуздрамтеатрі урочисто відзначили День працівника лісу. Привітати трудівників лісової галузі прийшли голова обласної адміністрації Олександр Ледида, його заступники Михайло Попович та Антон Громовий.

ВІДЕО ДНЯ

У цей день особливе свято і для закарпатських працівників лісу – вони відзначають 20-річчя створення обласного управління лісового та мисливського господарства. Звертаючись до колег, начальник управління Ігор Фізик, наголосив:

– Наша професія особлива для Закарпаття. Адже у гірському краї лісова галузь має величезний потенціал, стрімко розвивається та впливає на загальні економічні показники. Щиро бажаю кожному з вас нових звершень.

Реклама

– Ліс – багатство нашого краю, тому люди, які працюють задля його охорони та збереження, заслуговують на особливу повагу. Переконаний, результати вашої щоденної праці й надалі будуть позитивним імпульсом для зміцнення соціально-економічного розвитку області, - наголосив під час вітального слова очільник Закарпаття Олександр Ледида.

З нагоди свята керівник області вручив працівникам лісу нагороди. За вагомий особистий внесок у розвиток лісогосподарського виробництва, сумлінну працю та професіоналізм Почесну грамоту Кабміну України отримав директор державного підприємства «Ужгородське лісове господарство» Іван Костів. Відзнаки «За розвиток регіону» отримали начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Фізик та головний інженер державного підприємства «Мокрянське лісомисливське господарство» Ярослав Банк. Почесними грамотами обласної адміністрації нагороджено Жужанну Бідзілю, Анатолія Воробка, Ярослава Гоголюка, Олександра Жолдоша, Івана Сойму та Андріану Шіте.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно