Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Верховину" доводять до банкрутства?

"Верховину" доводять до банкрутства?
Сьогодні, 12 липня, в прес-центрі «Закарпаття» журналістам розповіли про мінеральні води Закарпаття. Зокрема, мова йшла про те, що наш край має всі 34 типу цілющих мінеральних вод, але не сповна...

Сьогодні, 12 липня, в прес-центрі «Закарпаття» журналістам розповіли про мінеральні води Закарпаття. Зокрема, мова йшла про те, що наш край має всі 34 типу цілющих мінеральних вод, але не сповна використовує свій потенціал.

ВІДЕО ДНЯ

Так, директор представництва ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» Любов Бурак розповіла, що унікальний санаторій «Верховина», який використовує для оздоровлення надзвичайно цілющі води з Соймовского і Келечинського джерел і спеціалізується на лікуванні кровотворних органів, не має можливості працювати в повну силу.

«Вода з цих джерел не має аналогів в Європі. Соймовская багата кальцієм, а Келечинська - залізом, тому ними можна лікувати широкий спектр захворювань, зокрема, дуже добре в «Верховині» проходитиме реабілітацію «чорнобильцям» або тим, хто страждає від анемії, - розповіла представник «Укрпрофоздоровниці». - Однак ситуація складається так, що в розпал сезону цей санаторій «завантажений» всього на 30%, а все тому, що обласний соцстрах (Закарпатське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності) вже другий рік поспіль не купує путівки в цей оздоровчий заклад ».

Реклама

За словами Любові Бурак, керівництво соцстраху пояснює свої дії тим, що «Верховина» не проходить за умовами тендерів, оскільки на неї майже немає попиту серед населення. Однак, разом з тим, гематологічне відділення обласної лікарні переповнене, тому цей санаторій міг би бути заповнений тими, хто потребує спеціалізованої реабілітації.

Цікаво, а може це просто одна зі схем доведення унікальної оздоровниці до банкрутства? Для того, щоб чиновники могли сказати: ніхто лікуватися в цьому санаторії не хоче, він доведений до злиднів, тому треба його продати приватній особі, яка зможе дати йому друге життя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно