Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді стартує "Велоліто"

В Ужгороді стартує "Велоліто"
В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого став старт в Ужгороді масштабної акції від Версії-ФМ «Велоліто», яка повинна завершитися масовим велозабігом 11 серпня у...

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого став старт в Ужгороді масштабної акції від Версії-ФМ «Велоліто», яка повинна завершитися масовим велозабігом 11 серпня у Боздоському парку.

ВІДЕО ДНЯ

Як стало відомо, учасників акції чикає чимало радіоігор та подарунків, інтерв’ю з велосипедистами і тими людьми, які об’єктивно спостерігають за велорухом у Закарпатті.

Олег Макаревич, ведучий радіоефіру Версія ФМ зазначив: «Наша радіостанція – розважальна, тому ми ініціювали і цю акцію».

Реклама

Сергій Пічкар, музичний редактор Версія ФМ розповів: «На велосипеді я часто пересуваюся не тільки містом, а й, наприклад, подорожував у Криму. Ми з колегами вирішили згуртувати велосипедистів нашого міста, а головна мета акції - підтримати велорух та сприяти розвитку велосипедної інфраструктури в Ужгороді».

Велосипеди – це активний спосіб життя, подорожі і спорт. Серед ужгородських велолюбителів чимало тих, які більшість свого часу проводять за кермом автівки і точно знають, що це таке, бути пішоходом. Упродовж місяця усі охочі зможуть телефонувати до радіоефіру на розіграші подарунків (конкурси велосипедної тематики), які проходитимуть у прямому ефірі ранкового та обіднього шоу на «ВЕРСІЇ-FM» (детальна інформація в анонсах), брати участь у фотоконкурсі, де визначатиметься найоригінальніша фотографія із велосипедом (фотографії потрібно розміщувати у темі «ВЕЛОФОТОКОНКУРС» на офіційній сторінці радіо «ВЕРСІЯ-FM» ВКонтакті). За словами Олега Макаревича, щодня гості ранкового шоу розказуватимуть, як велорух розвивається в Ужгороді, чому їздити на велосипеді – це модно, хто домігся успіху на міжнародному рівні, займаючись велоспортом, з якими труднощами зіштовхуються ті, хто бере участь у нічних велозаїздах, а фітнес-тренери відкриють свої секрети, як тренуватися, не відриваючись від велосипеда. Поспілкуємося ми із представниками влади, аби дізнатися чи буде вело індустрія в Ужгороді.

Реклама

Та найголовніше – наприкінці «ВЕЛОЛІТА» взяти участь у масштабному велозаїзді із центра міста у Боздошський парк. На фініші велозаїзду усіх чекатиме святкова програма, нагородження переможців радіоконкурсів спеціальними подарунками та знайомство із креативною командою радіо «ВЕРСІЯ-FM». Для дітей буде організований окремий велозаїзд на території Боздоського парку, а подарунком для малечі будуть квитки на атракціони, які знаходяться там же.

«ВЕЛОЛІТО» на «ВЕРСІЇ-FM» обіцяє бути шалено динамічним і щедрим на подарунки, - запевнили доповідачі.

Ужгородський прес-клуб

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно