Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців

Олександр Ледида вирішував проблеми закарпатців
У вівторок, 10 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів прийом громадян. Закарпатці мали змогу особисто звернутися до очільника області з проханнями сприяти вирішенню проблемних...

У вівторок, 10 липня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида провів прийом громадян. Закарпатці мали змогу особисто звернутися до очільника області з проханнями сприяти вирішенню проблемних питань. На прийомі також був присутній заступник голови обласної адміністрації Михайло Попович.

ВІДЕО ДНЯ

Пані Маріанна, що проживає у Перечині, у голови облдержадміністрації просила допомоги у вирішенні земельного конфлікту. Сусід жінки з квітня 2012 року будує помешкання, захоплюючи частково її земельну ділянку. Пані Маріанна зверталася до Перечинської міської ради, та це не допомогло залагодити суперечки. Олександр Ледида питання відправив на розгляд обласної земельної комісії, яка має вивчити ситуацію та зробити відповідні висновки.

Галина Петрівна, що вчителює у одній із шкіл Свалявського району, скаржиться на дії старших колег. Пані Галина вчителем працює два роки, зараз має всього чотири робочих години протягом тижня, в той час, коли її колега-пенсіонерка – 14 годин. Дирекція школи збільшувати кількість робочих годин не бажає. Ситуацію, за дорученням керівника краю, має вирішити районне управління освіти.

Реклама

Надати матеріальну допомогу на лікування просила пані Ольга із села Калини, Тячівського району. Жінка погано бачить, тому потребує лазерної корекції зору. Голова облдержадміністрації підписав розпорядження на видачу грошової допомоги.

Всього ж упродовж прийому до керівництва області звернулось по допомогу 12 закарпатців.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно