Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці проти гомосексуалізму та гендерної ідеології

Ужгородці проти гомосексуалізму та гендерної ідеології
У неділю, 20 травня, в Ужгороді відбудеться Всеукраїнська маніфестація «Ні гендерній ідеології та гомосексуалізму». З цієї нагоди напередодні в Ужгородському прес-клубі тривала прес-конференція...

У неділю, 20 травня, в Ужгороді відбудеться Всеукраїнська маніфестація «Ні гендерній ідеології та гомосексуалізму». З цієї нагоди напередодні в Ужгородському прес-клубі тривала прес-конференція організаторів маніфестації.

ВІДЕО ДНЯ

Акція відбудеться одночасно у 16 областях України. Про це розповів Роберт Йовні, Президент Закарпатського обласного благодійного фонду «Нове покоління», член Громадської ради при Закарпатській ОДА. За його словами, маніфестація розпочнеться о 14.00, відбудеться хода від пл. Поштової до Театральної через вулиці Волошина, Корзо. На Театральній площі заплановані виступи громадських діячів, концерт, збиратимуть підписи проти гей-параду у Києві(запланованого на 20 травня), а також спільно писатимуть листа президенту України.

«В Україні триває активна боротьба проти гендерної політики і ідеології, яка передбачає пропаганду гомосексуалізму. Ми вважаємо, що цим впроваджується нова антисімейна соціальна ідеологія. На хвилі криків про захист прав жінок хочуть протягнути через парламент ряд законів, які сіють ворожнечу між жінками і чоловіками, сприяють поширенню гомосексуалізму, - каже Р. Йовні. – Ми боремося, щоб наші діти не виховувалися у політиці гомосексуалізму, щоб ми могли зберегти сімейні духовні традиції і цінності, зберегти нашу мораль, яка, на жаль, за часи становлення української державності була зруйнована і лише зараз відновлюється. Ми зібралися протистояти цьому збоченню, оскільки це для нас є не тільки гріхом, але й загалом неприйнятно».

Реклама

Олексій Руденко, представник релігійної громади Церкви «Життя в перемозі» зазначив: «У мене 5 дітей і мені небайдуже їхнє майбутнє, як і всіх дітей нашої області і країни. Чим займатися – право вибору кожної людини, але коли гомосексуалісти починають це пропагувати, то усі моральні люди повинні дати знати, що вони проти такої ідеї. Гомосексуалізм - це виродження нації. Усіх небайдужих ужгородців запрошуємо на цей мітинг проти гомодиктатури, щоб країна дізналися, що є здорові і моральні люди, які бажають благополуччя своєму народу і своїм сім’ям. Ми співчуваємо гомосексуалістам, але нав’язувати це через учбові заклади, Верховну Раду, круглі столи і гей-паради не дозволимо».

«Я виховав своїх дітей у традиціях нашого народу, тому за них не переживаю, але переживаю за потенційних внуків. Вважаю, що ті країни, які легалізували одностатеві шлюби, починають морально деградувати», - сказав ще один учасник засідання, голова Громадської ради при Ужгородській РДА В’ячеслав Харченко.

Реклама

Доповідачі розповіли, що учасники мирної маніфестації об’єднаються, щоб сказати: «Гендерній політиці – НІ!, Ювенальній юстиції – НІ!, Збоченню – НІ!».

Учасники засідання наголосили, що маніфестація – мирна.

Ужгородський прес-клуб

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно