Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Весною в Ужгороді не тільки сакури, а й спортивні танці

Весною в Ужгороді не тільки сакури, а й спортивні танці
Два дні поспіль, 28 та 29 квітня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» тривають XII міжнародні змагання з танцювального спорту «UZHGOROD OPEN-2012». Цьогоріч більше тисячі пар із понад 20-ти країн...

Два дні поспіль, 28 та 29 квітня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» тривають XII міжнародні змагання з танцювального спорту «UZHGOROD OPEN-2012». Цьогоріч більше тисячі пар із понад 20-ти країн світу приїхали на Закарпаття, щоб поборотися за нагороди. Урочисте відкриття відвідали очільник краю Олександр Ледида, його заступник (керівник оргкомітету змагань) Іван Качур, начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Віталій Ерфан.

ВІДЕО ДНЯ

Організаторами «UZHGOROD OPEN-2012» виступили Всесвітня федерація спортивного танцю (WDSF), Міністерство освіти й науки, молоді та спорту України, ВГО «Всеукраїнська федерація танцювального спорту», управління у справах молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації, Клуб спортивного танцю «Грація» (м.Ужгород).

Цього року на змагання приїхала рекордна кількість учасників. Серед танцювальних дуетів є і такі, що входять у 25-ку та 50-ку кращих у світі. Якісним є і представництво журі, його склад сформовано із кваліфікованих суддів з 30-ти країн. До слова, міжнародні змагання «UZHGOROD OPEN» входять у трійку наймасовіших змагань із танцювального спорту в Україні.

Реклама

У рамках «UZHGOROD OPEN-2012» також проходить Чемпіонат України та Кубок України зі спортивного танцю. Відкриваючи спортивне свято, Олександр Ледида відзначив: "Стало вже доброю традицією проводити такі масштабні змагання на Закарпатті. Нині ми, без сумніву, можемо говорити про високий рівень турніру, адже тут присутні учасники з 25-ти країн. Тож бажаю спортсменам успіху, суддівської справедливості, гостям – чудових вражень та хорошого відпочинку в нашому краї".

У перший день змагань визначали переможців у запальній латиноамериканській програмі. Другий день буде присвячений європейській програмі.

Реклама

Прес-центр Закарпатської ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно