Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Сакура – 2012": влада закликає громаду щось організувати

"Сакура – 2012": влада закликає громаду щось організувати
Розпорядження про це підписав міський голова Віктор Погорєлов. Мета свята – організація дозвілля мешканців і гостей міста, популяризація Ужгорода як туристичного міста та квітучої сакури як одного з...

Розпорядження про це підписав міський голова Віктор Погорєлов. Мета свята – організація дозвілля мешканців і гостей міста, популяризація Ужгорода як туристичного міста та квітучої сакури як одного з його символів, – ідеться у розпорядженні.

ВІДЕО ДНЯ

Днями святкування визначений період з 24 квітня до 10 травня, під час якого триватимуть різноманітні масові заходи в історичному центрі та мікрорайонах міста, зокрема в осередках цвітіння сакур.

У рамках свята “Сакура-2012″ пройде фестиваль-ярмарок “Сонячний напій”, котрий розгорнеться на Поштовій площі та вул. Ракоці (зокрема, у підвалах “Совиного гнізда”) з 28 квітня до 2 травня.

Реклама

Міська влада закликає всіх ужгородців, митців, активістів, молодіжні і громадські організації долучитися до свята та пропонувати й організовувати заходи дійства “Сакура-2012″.

Ужгородська міська рада

Реклама

Від редакції: звичайно, влада проводить тільки те, що їй цікаво. На дозволах торгувати вином можна заробити і бюджету, і тим, хто дозволи видає. А решта їм нецікаво. Мовляв, маєте півмісяця часу, організовуйте собі, що хочете.

До речі, міжнародний петанк-турнір "Сакура – 2012" цього року втік з Ужгорода.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно