Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські байкери очікують на результати розслідування по ДТП, в якому загинув байкер

Ужгородські байкери очікують на результати розслідування по ДТП, в якому загинув байкер

Ужгородські байкери очікують на результати розслідування по ДТП, в якому загинув байкер
22 березня в Ужгороді попрощалися з байкером Сергієм Камольцевим, який загинув після зіткнення з машиною дочки депутата Закарпатської облради. На похорон прийшло безліч друзів і рідних загиблого –...

22 березня в Ужгороді попрощалися з байкером Сергієм Камольцевим, який загинув після зіткнення з машиною дочки депутата Закарпатської облради. На похорон прийшло безліч друзів і рідних загиблого – оглушливий рев мотоциклів, на яких байкери приїхали віддати останню честь свого товариша, лунав на всю округу. Друзі та близькі запам'ятають Сергія життєрадісним хлопцем, який завжди був душею компанії.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіли друзі загиблого, Сергію було всього 34 роки.

– Він був одружений, але дітей у них з дружиною не було, – розповів нам один з товаришів байкера.

Реклама

Знаючи про жахливі злочини, скоєні нащадками впливових чиновників і депутатів, ужгородці бояться, що і цю справу можуть спустити на гальмах.

– Якщо її спробують закрити, в Україні почнеться масовий безстроковий протест байкерів, – попереджають ужгородські мотоциклісти.

Реклама

Справу вже передали в прокуратуру. Зараз йде слідство. Усі деталі – і хто порушив правила дорожнього руху, і чи були учасники ДТП під впливом алкоголю, має встановити слідство, – повідомила  керівник сектору зв'язків з громадськістю Закарпатської обласної ДАІ Анна Трофімчук.

Як вже відомо, Інна Ковач виїжджала на головну дорогу і, в будь-якому випадку, повинна була пропустити Сергія Камольцева, що проїжджав по трасі. Нещодавно закарпатські правоохоронці заявили, що винними в ДТП можуть визнати обох його учасників, мовляв, байкер істотно перевищив допустиму швидкість руху.

– Інна Ковач виїжджала на головну трасу, і зобов'язана була пропустити Сергія, - кажуть його друзі. – Тут навіть говорити нема про що – при чому тут швидкість того, хто їхав по головній дорозі? Через одного перевищення він би не загинув, смертельним виявилося саме зіткнення з машиною дівчини. Навіть якщо він трохи перевищив швидкість, за це, максимум, карають штрафом, а не позбавленням життя.

Реклама

За словами друзів байкера, Сергій був досвідченим мотоциклістом – їздив на байку буквально з дитинства.

Як розповіли в УВС Закарпатської області, справу передали в прокуратуру 20 березня. Протягом десяти днів слідство має встановити винних у ДТП.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно