Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

9-річна дівчинка ледь не стала жертвою гвалтівника

9-річна дівчинка ледь не стала жертвою гвалтівника
Інцидент стався 3 березня, посеред білого дня у так званому “спальному” районі міста Ужгород. У суботу, в під’їзді багатоповерхівки по вулиці Легоцького в Ужгороді, чоловік віком 26-28 років напав...

Інцидент стався 3 березня, посеред білого дня у так званому “спальному” районі міста Ужгород.

ВІДЕО ДНЯ

У суботу, в під’їзді багатоповерхівки по вулиці Легоцького в Ужгороді, чоловік віком 26-28 років напав на дитину, яка поверталася зі школи. Зі слів очевидців, що почули крик дівчинки, зловмисник встиг зняти із школярки деякий одяг, у тому числі штанці. Однак, побачивши стронніх, встиг утекти. За описом він був одягнений у темну куртку і мав сонцезахисні окуляри.

У міськвідділі міліції інформацію про інцидент підтвердили і повідомили, що чоловіка розшукують. Крім того, правоохоронці не коментували деталей нападу, а тільки зазначили, що зловмисник “чіплявся до дитини”.

Реклама

У той час мешканці будинку розповідають, що час від часу бачили чоловіка, котрий займався мастурбацією поблизу ЗОШ №19 та дитячого садочка №42. Чи є він та нападник тією ж самою особою, свідки стверджувати не беруться, адже, якщо вірити словам оповідачів, учорашній зловмисник, здається, молодший.

Оскільки на даний момент його не спіймали, ужгородцям варто бути обережнішими і, можливо, провести з дітьми відповідну виховну роботу, незайво наголосивши, що з незнайомими людьми краще не вступати навіть у розмову.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно