Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

3D кінотеатр відкривається в Ужгороді

3D кінотеатр відкривається в Ужгороді
Відкрити 3D кінотеатр - непросте завдання. Необхідно безліч професійного обладнання та приладдя для кінозалу: проектори, окуляри, екран, звукове та світлове обладнання, крісла і багато...

Відкрити 3D кінотеатр - непросте завдання. Необхідно безліч професійного обладнання та приладдя для кінозалу: проектори, окуляри, екран, звукове та світлове обладнання, крісла і багато іншого.

ВІДЕО ДНЯ

Важко знайти підходяще за параметрами приміщення, крім того, домогтися всіх необхідних дозволів, роздобути грошей. На щастя всі ці труднощі не злякали і не змогли зупинити Федорову Тетяну Генріхівну. У результаті з 21 вересня всіх ужгородців очікує приємна подія – відкриття 3 D-кінотеатру.

У комфортному залі на 38 місць з великим екраном використовують спеціальну технологію 6-ти канального звуку, який є невід’ємною частиною 3D . Реалістичне зображення, якісний звук та, звичайно, окуляри створюють відчуття присутності. Глядачі настільки поринають у фільм, що стають безпосередніми учасниками подій. І тепер за цими відчуттями не вартокудись їхати. Новий кінозал – в Ужгороді , на вул. Заньковецької 68-А/1.

Реклама

Вартість квитків від 15 до 40 гривень. У програмі кінотеатру мультфільми, спортивні програми, художні, документальні та науково-пізнавальні фільми. Сеанси проводитимуться з 8.00 до 22.00 години.

Кіно - вічне . І ні один, навіть найсучасніший телевізор не замінить відвідування кінотеатру, адже похід в кіно – це привід зустрітися з друзями, поспілкуватися, розвіятися, завести нові знайомства.

Реклама

Нові враження в Ужгороді можна отримати за адресою: вул. Заньковецької 68-А/1 в 3D кінотеатрі.

Інформація про фільми та телефони для довідок: 099-119-46-59; 096-842-93-03

Наталія Мантельчук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно