Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розбірки під Ужгородом: два трупи

Розбірки під Ужгородом: два трупи
29 червня, опівночі, на телефон чергової частини Ужгородського райвідділу надійшло повідомлення від невідомої особи, що на об’їздній дорозі неподалік міста Ужгород невідомі особи відкрили пальбу....

29 червня, опівночі, на телефон чергової частини Ужгородського райвідділу надійшло повідомлення від невідомої особи, що на об’їздній дорозі неподалік міста Ужгород невідомі особи відкрили пальбу. Виїздом оперативно-слідчої групи на місце події, встановлено, що в селі Дравці Ужгородського району Закарпатської області, біля одного з розважальних закладів, невідомі відкрили стрільбу з бойової зброї, внаслідок чого одна людина загинула на місці, друга від отриманих вогнепальних поранень, не приходячи до свідомості, померла в реанімаційному відділенні ОКЛ.

ВІДЕО ДНЯ

За фактом умисних убивств порушено кримінальну справу. Ведеться слідство. Оперативники розглядають кілька версій скоєння злочину.

За попередньою інформацією, застрелені - власник ресторану і його кухар. У момент вбивства вони перебували в автомобілі господаря закладу, котрий мав намір відвезти персонал закладу по домівках.

Реклама

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно