Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пора було фестивалити. Давно пора

Пора було фестивалити. Давно пора
У середу, 29 червня у прес-центрі «Закарпатська Правда» відбудеться прес-конференція організаторів щорічного молодіжного фестивалю «ПораБуло» Наталки Тарнай та Юлії Міронової. «Що таке...

У середу, 29 червня у прес-центрі «Закарпатська Правда» відбудеться прес-конференція організаторів щорічного молодіжного фестивалю «ПораБуло» Наталки Тарнай та Юлії Міронової.

ВІДЕО ДНЯ

«Що таке Порабуло фест?

2 та 3 липня 2011 року в Ужгородському амфітеатрі відбуватиметься ІІІ щорічний ПораБуло фест 2011, під час якого ви зустрінете купу друзів, заведете нові знайомства та й взагалі якісно проведете час.

Реклама

Спитаєте що там буде? – буде ВСЕ!

Фест складатиметься з системи 42 пазлів різних подій, де кожен глядач може стати учасником, а кожен учасник – глядачем; це і є основною фішкою фестивалю.

Реклама

Давно пора було об’єднати образотворче, кіно-, театральне, музичне, танцювальне, кулінарне та бойове мистецтво, мистецтво створення образу, шоу екстремальний спорт, розваги, відпочинок в повний смачний фарш. Не ігноруйте можливість здобуття нових хобі та навиків не покидаючи території фесту. Культурне життя всього міста сконцентроване в часі та просторі. Все що необхідно зробити – це викроїти час і прийти» - заявляють організатори фестивалю у прес-анонсі конференції.

Отже, прес-конференція на тему «Презентація ПораБуло фесту-2011» відбудеться 29 червня о 10.00 за адресою: вул.Станційна, 16/1, у прес-центрі газети «Закарпатська Правда».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно