Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Парад наречених в Ужгороді поставив новий рекорд

Парад наречених в Ужгороді поставив новий рекорд
Цього року участь у дійстві взяло дещо менше дівчат, ніж у минулому - близько 120-ти (в минулому році центром міста одночасно пройшли майже 160 учасниць). Після цілого дня фотографувань, дівчата...

Цього року участь у дійстві взяло дещо менше дівчат, ніж у минулому - близько 120-ти (в минулому році центром міста одночасно пройшли майже 160 учасниць).

ВІДЕО ДНЯ

Після цілого дня фотографувань, дівчата пройшлися святковою ходою від площі Кирила і Мефодія усім Проспектом Свободи, відтак транспортним мостом, Набережною Незалежності та вулицею Довженка, звідки й вийшли на Поштову площу під овації глядачів.

Цьогорічний Парад наречених запам’ятається цікавим рекордом - перед нареченими несли рекордно довгий весільний рушник, довжиною у 27 метрів.

Реклама

Серед учасниць були й закордонні – дівчата зі Словаччини, Угорщини, Росії та Білорусі. Наречених поділили на кілька груп, відповідно до обраного стилю і відбувалися фотосесії: класична, гламурна, вінтажна та оригінальні – у пожежній частині, в чанах у Лумшорах, на заводі "Турбогаз" тощо. Кожна з учасниць Параду прагнула виділитися з-поміж інших. Так, була наречена із сукнею із газети "Ужгород", у вбранні зі світлин, наречена із цілим кораблем на голові, пара амурчиків, озброєних луком зі стрілами, що несуть кохання, і дівчата у дуже відвертих вбраннях. Втім, усе ж переважали саме білі пишні сукні, доповнені вишуканими зачісками та вигадливими букетами. На святі визначили тих, чиї образи, вбрання та аксесуари були найкращими. Втім, звісно, усі наречені були чудові.

Цьогоріч міська влада вперше долучилася до організації Параду наречених. Наступного року до участі планується запросити дівчат і жінок з міст-побратимів Ужгорода та обласних центрів Західної України, - інформує прес-служба міської ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно