Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська влада ініціювала зустріч з підприємствами, котрі можуть приймати металобрухт

Ужгородська влада ініціювала зустріч з підприємствами, котрі можуть приймати металобрухт

Ужгородська влада ініціювала зустріч з підприємствами, котрі можуть приймати металобрухт
Міська влада ініціювала зустріч з підприємствами, котрі мають ліцензію на приймання металобрухту. Загалом у місті так діяльність здійснює з десяток суб'єктів, стільки ж і пунктів прийому. Зустріч...

Міська влада ініціювала зустріч з підприємствами, котрі мають ліцензію на приймання металобрухту.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом у місті так діяльність здійснює з десяток суб'єктів, стільки ж і пунктів прийому. Зустріч з представниками заготівельників проводив заступник Ужгородського міського голови Юрій Беляков. Він звернувся до заготівельників з переконливим проханням не приймати на брухт так званий "комунальний метал" – зливоприймачі, труби, "кожухи" електричних опор, і, звісно, люки.

У разі, коли на пункти прийому приноситимуть такі "знахідки" – слід терміново повідомляти міську владу, представники якої за допомоги міліції виявлятимуть крадіїв міського майна і вимагатимуть компенсації. У мерії наголосили, що можливі перевірки пунктів прийому саме на предмет "комунального" металу. Водночас керівництво фірм-заготівельників попросили з розумінням поставитися до вимог мерії і співпрацювати з нею в інтересах міста.

Реклама

До порушеної теми є підстави поставитись більш ніж серйозно. Приймання комунального майна на брухт є потуранням крадіям. Ті ж зливоприймачі і люки, які приносять заготівельникам, приймаються за копійки, а для міського бюджету їх заміна – доволі витратна. І, звісно, відсутність люків на вулицях – це небезпека для ужгородців.

На вулицях обласного центру загалом є більше тисячі люків.  Ужгород потерпає від злодіїв, котрі цуплять метал. Через крадіжки відсутні близько 60 люків, нема на місцях і майже 230 зливоприймачів. На вулиці Другетів покрадені й чавунні "кожухи" з ліхтарів – наразі цією справою займається міліція.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Ужгородської міської ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно