Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді виростуть тарифи на воду та водовідведення

В Ужгороді виростуть тарифи на воду та водовідведення
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) переглянула з 1 березня двом теплопостачальним компаніям тарифи на теплову енергію (з врахуванням витрат на її виробництво, транспортування і...

Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) переглянула з 1 березня двом теплопостачальним компаніям тарифи на теплову енергію (з врахуванням витрат на її виробництво, транспортування і постачання), а також 4 підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства на централізоване водопостачання і водовідвід. Відповідне рішення комісія прийняла на засіданні.

ВІДЕО ДНЯ

НКРЕ переглянула тарифи по зверненню цих компаній в рамках часовий покладених на неї функцій Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг.

Так, НКРЕ встановила з 1 березня КП "Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства (ПУВКХ) міста Ужгород" (Закарпатська область) тариф на централізоване водопостачання населення 3,37 грн/куб. м (без ПДВ), а на водовідвід для населення - 2,06 грн/куб. м.

Реклама

Нагадаємо, що до створення Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг, НКРЕ тимчасово виконує функції цього регулювальника.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно