Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська “мінералка” дарує людям здоров’я і молодість

Закарпатська “мінералка” дарує людям здоров’я і молодість
Сьогодні, щоб бути успішною людиною, потрібно встигати робити тисячу справ одночасно без відволікань. При цьому більшість з нас за цілий день не встигає навіть відійти від свого робочого місця...

Сьогодні, щоб бути успішною людиною, потрібно встигати робити тисячу справ одночасно без відволікань. При цьому більшість з нас за цілий день не встигає навіть відійти від свого робочого місця розім'яти ноги. Ось і виходить, що найбільше навантаження припадає на наші нерви і спину. А вони, не витримуючи напруги, щедро "діляться" хворобами з усім організмом.

ВІДЕО ДНЯ

Тому, коли наближається відпустка, ми напружено думаємо, куди поїхати так, щоб і імунітет підняти, і нервову систему підлікувати, і хвору спину побалувати.

Лікарі давно з'ясували, що одне з найбільш дієвих засобів для відновлення нервової системи та опорно-рухового апарату - ванни з миш’ячною водою. В Україні єдиний курорт з цілющою водою такого типу знаходиться в одному із затишних куточків Закарпаття - у селі Кваси.

Реклама

Тут один з кращих українських оздоровчих центрів - санаторій "Гірська Тиса". Унікальна за своїм лікувальним властивостям миш'якова мінеральна вода, яку видобувають в санаторії з артезіанської свердловини, допомагає боротися з артритами, остеохондрозом, вегето-судинною дистонією, псоріазом, гінекологічними проблемами. Ванни з миш’ячною водою прискорюють відновлення організму після радіаційного зараження. Суперсучасна лікувально-діагностична база дозволяє підібрати найбільш ефективний курс реабілітації для кожного гостя "Гірської Тиси".

Після відвідування лікувального корпусу можна відпочити в затишному номері або прогулятися по красивій долині річки Чорна Тиса. Корпуси санаторію розташовані на території Карпатського біосферного заповідника. Кришталево чисте гірське повітря і багата природа Закарпаття подарують відчуття спокою і легкості.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно