Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Новий керівник “Міжнародного аеропорту “Ужгород”

Новий керівник “Міжнародного аеропорту “Ужгород”
30 серпня перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Бушко представив колективу обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Ужгород" нового керівника. Ним, за результатами...

30 серпня перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Бушко представив колективу обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Ужгород" нового керівника. Ним, за результатами проведеного конкурсу, став Володимир Горинецький.

ВІДЕО ДНЯ

Нового директора підприємства Іван Бушко назвав кваліфікованим спеціалістом. Серед окреслених керівництвом області пріоритетів роботи – сертифікація аеропорту та реконструкція літовища.

Сьогодні аеропорт обслуговує лише один постійний рейс – до Києва, але і його завантаженість доволі низька. Через здорожчання пального вартість квитка в день вильоту становить майже 1700 гривень. Втім пропускна спроможність летовища набагато більша. Злітна смуга, протяжність якої більше двох кілометрів дозволяє приймати й більш потужні літаки злітної смуги.

Реклама

– Обласна влада зацікавлена в роботі аеропорту. Це своєрідні західні ворота країни. Надіємося, що нове керівництво пожвавить економічну активність підприємства. Обласна програма підтримки аеропорту буде втілюватися в життя, виділятимуться кошти на першочергові заходи, – відзначив Іван Бушко.

У планах керівника аеропорту – оновлення технічного стану підприємства, пошук нових авіакомпаній для співпраці, тощо. Також Володимир Гриновецький висловив сподівання на підтримку колективу.

Реклама

Для довідки: Володимир Йосипович Горинецький трудову діяльність розпочинав на Львівській залізниці. З 1992 по 1998 рік навчався в Українському транспортному університету, здобувши кваліфікацію інженера по організації перевезень і управління на транспорті. До 2002 року працював начальником Чопського вокзалу. З 2002 до 2006 року – міський голова Чопа. З 2006 року – на керівних посадах в комерційних структурах. До призначення на посаду директора аеропорту, очолював підрозділ охорони летовища.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в прес-центрі Закарпатської ОДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно