Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Діти мукачівських правоохоронців, які перебувають на Донбасі, отримали подарунки від святого Миколая

Діти мукачівських правоохоронців, які перебувають на Донбасі, отримали подарунки від святого Миколая

Діти мукачівських правоохоронців, які перебувають на Донбасі, отримали подарунки від святого Миколая
В День святого Миколая мукачівські дітлахи отримали солодкі подарунки, море радості та казковий настрій. Діти вірять в Миколая, та з нетерпінням чекають на нього. Адже дитяча радість очікування...

В День святого Миколая мукачівські дітлахи отримали солодкі подарунки, море радості та казковий настрій. Діти вірять в Миколая, та з нетерпінням чекають на нього. Адже дитяча радість очікування бажаного подарунка не порівняється ні з чим, зазначила речниця Мукачівського МВ УМВС Євгенія Красилинець.

ВІДЕО ДНЯ

- Мукачівські правоохоронці в День святого Миколая підготували солодкі подарунки для дітей, чиї батьки наразі беруть участь в АТО на сході країни. Діти сумують за своїми найріднішими людьми і найбільше чекають миру та повернення додому батьків-героїв, - коментує голова первинної профспілкової організації Мукачівського міського відділу міліції Юрій Бабинець. - На сьогодні головне завдання - оточити увагою і турботою дітей наших колег які захищають Україну і нас усіх і не завжди мають можливість подарувати своїм дітям свято. Тому це зробити маємо ми. І коли батьки, чоловіки телефонують із зони АТО, то найперше просять потурбуватися про їхніх дітей та родини.

Школяр Михайло Обіцкі сумує за своїм татом і щодня вранці прокидається з надією, що сьогодні найрідніша людина обійме його. Батько хлопчика, оперуповноважений сектору карного розшуку капітан міліції Михайло Обіцкі разом з п”ятьма співробітниками міськвідділу міліції зараз охороняє спокій своїх дітей та кожного із нас на сході України.

Реклама

Дітки та рідні щиро подякували правоохоронцям за солодкі подарунки

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно