Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські рятувальники вчили школярів правильному поводженню з вогнем (ФОТО)

Ужгородські рятувальники вчили школярів правильному поводженню з вогнем (ФОТО)

Ужгородські рятувальники вчили школярів правильному поводженню з вогнем (ФОТО)
Напередодні літніх канікул закарпатські рятувальники активно здійснюють навчання дітлахів, аби вберегти їх від лиха. Зокрема, 18 травня урок безпеки провели в Дубрівській загальноосвітній школі, що...

Напередодні літніх канікул закарпатські рятувальники активно здійснюють навчання дітлахів, аби вберегти їх від лиха. Зокрема, 18 травня урок безпеки провели в Дубрівській загальноосвітній школі, що на Ужгородщині. У заході, присвяченому темам пожежної безпеки й цивільного захисту, взяли участь близько півсотні учнів 1-9-х класів.

ВІДЕО ДНЯ

Спочатку представники Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області організували для школярів лекцію, в якій насамперед висвітлили питання профілактики пожеж у побуті й порядок дій при виникненні загорання. Зокрема, розглянули тему правил евакуації під час пожежі у приміщенні навчального закладу. Також дітей поінформували про будову і принцип дії вогнегасника, що є незамінним помічником при невеликих загораннях. Крім цього, учням нагадали, як слід поводитися під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Усі озвучені правила підкріплювали пізнавальними фільмами, що стосувалися питань пожежної безпеки й цивільного захисту. Насамкінець, зважаючи на близькість спекотної погоди, увагу школярів акцентували на безпечній поведінці під час відпочинку в лісових масивах області та на водних об’єктах, - констатують в У ДСНС України в Закарпатській області.

Практична частина уроку безпеки відбулася на шкільному подвір’ї. Тут рятувальники вчили дітей користуватися первинними засобами пожежогасіння. Зокрема, кожен учень мав можливість самостійно спробувати ліквідувати умовну пожежу за допомогою вогнегасника. Усе задля того, щоб у майбутньому школярі не розгубилися під час пожежі, а оперативно евакуювалися й за потреби могли приборкати невелике загорання.

Реклама
Ужгородські рятувальники вчили школярів правильному поводженню з вогнем (ФОТО) – 01
Ужгородські рятувальники вчили школярів правильному поводженню з вогнем (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно