Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Дніпропетровський Дніпро підписав мирову з ужгородською Говерлою

Дніпропетровський Дніпро підписав мирову з ужгородською Говерлою

Дніпропетровський Дніпро підписав мирову з ужгородською Говерлою
До звітного поєдинку обидва колективи підходили на значних серіях без перемог: так, Дніпро не вигравав у трьох матчах поспіль, а Говерла не знає смаку вікторій протягом останніх шести турів. До того...

До звітного поєдинку обидва колективи підходили на значних серіях без перемог: так, Дніпро не вигравав у трьох матчах поспіль, а Говерла не знає смаку вікторій протягом останніх шести турів. До того ж, не варто забувати, що дніпропетровці на тижні провели неймовірно емоційну битву у фіналі Ліги Європи з Севільєю. Однак, виправданням втрати очок у грі з Говерлою це служити не могло, тому що при певних розкладах підопічні Мирона Маркевича все ж могли зайняти друге місце в чемпіонаті.

ВІДЕО ДНЯ

У першому таймі гра виглядала дуже нудно і нецікаво: ужгородці не хотіли йти вперед, а у дніпропетровців абсолютно нічого не виходило в нападі. За першу половину матчу можна згадати лише відмінний шанс Павла Ксьонза, який він створив сам для себе, але пробив повз ворота.

У другій 45-хвилинці команди заграли набагато активніше, і глядачі на стадіоні, нарешті, почали отримувати задоволення від протистояння. У Дніпра була незліченна кількість шансів, які, однак у підсумку, закінчувалися або неточними завершальними ударами гостей, або фантастичними сейвами Коваля.

Реклама

Максим ні на секунду не розслаблявся на останньому рубежі, раз за разом підчищаючи огріхи захисників і змушуючи місцеві трибуни розриватися в оваціях. Велику кількість моментів не використав Євген Селезньов, який вийшов на матч у ранзі капітана команди. Відмінний шанс також упустив вийшов на заміну Олег Баланюк. А на 90+3 хвилині настала кульмінація поєдинку, коли Валерій Федорчук ударом в падінні через себе струсонув поперечину воріт Говерли: варто також зазначити, що сфера зустрілася з каркасом воріт тільки після торкання "спайдермена" Коваля.

Говерла також час даремно не втрачала: підопічні В'ячеслава Грозного дуже непогано ловили гостей на контратаках в заключні моменти поєдинку, але Дмитро Хльобас раз за разом зводив всі старання своїх партнерів по команді нанівець. Також зазначимо, що на 73-й хвилині зустрічі Хльобас, викручуючи м'яч у дальній нижній кут воріт Дениса Бойка, потрапив у штангу.

Реклама

Таким чином, обидва колективи завершили сезон на безвиграшних серіях, розписавши безгольову нічию. Але, якщо Грозний і ужгородські вболівальники можуть пишатися підсумком, то звітний результат навряд чи влаштував Мирона Маркевича і компанію. Знову третє місце і знову Ліга Європи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно