Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Губернатор Закарпаття провідав міліціонерів поранених у перестрілці з "Правим сектором"

Губернатор Закарпаття провідав міліціонерів поранених у перестрілці з "Правим сектором"

Губернатор Закарпаття провідав міліціонерів поранених у перестрілці з "Правим сектором"
ВІДЕО ДНЯ

Василь Губаль розповів про свій сьогоднішній візит в Мукачівську ЦРЛ.

"Так, дуже складні дні (та вже і ночі) та важкі перемовини і важливі зустрічі. Але сьогодні мав одну особливо важливу. Поїхав у центральну районну лікарню, що в Мукачеві, щоби провідати поранених унаслідок самі знаєте яких подій. До слова, це і моя ініціатива, і доручення Президента.

Реклама

Як відомо, загалом було поранено одинадцять осіб, а госпіталізовано дев’ятьох - це мова не про бійців Правого сектору, з ними досі уточнюється. А серед циз поранених дехто вже вдома, але більшість, зрозуміло, в лікарні, важкий стан у двох поранених – вони в реанімації, один з ушкодженням голови, інший стегна, зачеплена артерія. А троє – усі правоохоронці – у задовільному стані, перебувають в одній палаті. Усім зроблено операції. поспілкувався з чоловіками, запитав, чи належно їм допомагають і запевнив, що вони і надалі матимуть найкращий догляд, усі медикаменти і процедури, які потрібно – звісно, безоплатно, а потім, у разі потреби, й реабілітацію.

Звісно, люди не мають отримувати поранення й на фронті, але особливо прикро, що свої кулі силовики дістали на мирній території, так не має бути. Перепросив за те, що так сталося та, звісно, побажав швидкого одужання. Тих, хто лежить у реанімації я зі зрозумілих причин не відвідував, але емоції і побажання аналогічні. Також одного правоохоронця відправлено в Ужгород, де йому зробили доволі складну операцію на руці – його завтра відвідають мої представники. Тримаємо їхній стан, всі питання в полі зору. І нарешті сьогодні представники Правого сектору передали двох своїх поранених. Ще удень, очікуючи, що це станеться, попросив медиків приділити їм всю потрібну увагу та надати належне лікування. Хлопців одразу повезли на операції. Загалом же сподіваємося, що більше крові не проллється...", - повідомив очільник Закарпатської ОДА на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно