Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді цьогоріч вже вкрали понад 200 велосипедів

В Ужгороді цьогоріч вже вкрали понад 200 велосипедів

З кожним роком в Ужгороді зростає кількість велосипедів, але разом із ними збільшується і кількість крадіжок.

ВІДЕО ДНЯ

Аналіз показав, що найчастіше злодії крадуть ті велосипеди, які власники залишають без нагляду біля під’їздів чи магазинів, на сходинкових клітинах або в інших легкодоступних місцях. Особливо легко вкрасти непристебнутий велосипед.

Так, цьогоріч в місті скоєно вже понад 200 таких злочинів. З них за 29 кримінальними правопорушеннями закінчено досудові розслідування та з обвинувальним актом направлено до суду. Крім того, в оперативників є інформація про осіб, що скоїли близько 30 крадіжок велосипедів. Цими днями також попався черговий злодій, що викрав 8 велосипедів, які потім продавав за безцінь, – інформують в Ужгородському МВ УМВС.

Реклама

За статистикою, найбільше злочинів даної категорії скоюється через легковажність самих потерпілих. Нещодавно подружжя ужгородців, прийшовши до супермаркету, залишило свої велосипеди під магазином, зв′язавши їх між собою. Злодії, мабуть, так і понесли  їх зв′язаними.  

Люди помилково думають, якщо вони пристебнули велосипед, то він там може стояти й рік. Злодії мають спеціальні знаряддя – кусачки або портативні "болгарки", які легко перекушують замки. Є й чимало відмичок. Звідси порада – не залишайте свої засоби пересування без нагляду, навіть якщо вони пристебнуті. 

Реклама

Коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, повідомте про це міліціонерів. Адже найімовірніше, що велосипед крадений.

Нагадаємо, що нещодавно з ужгородського гіпермаркету викрали 20 велосипедів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно