Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Воловеччині відновлять районний відділ міліції

На Воловеччині відновлять районний відділ міліції

Геннадій Москаль представив голову Воловецької райдержадміністрації. На цю посаду, згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка, призначено Валентину Рогову.

ВІДЕО ДНЯ

Під час представлення керівник області пообіцяв усіляку підтримку у вирішенні злободенних питань. Одне з них — це відновлення Воловецького районного відділу внутрішніх справ, який у попередні роки був перенесений у Сваляву.

- Об’єднання Воловецького та Свалявського райвідділів міліції було абсолютною необґрунтованим, воно принесло району тільки проблеми, - зазначив Г.Москаль. - Я вже дав доручення новому начальнику УВС вирішити питання повернення РВВС у Воловець, а якщо це не вдасться зробити на його рівні, звернуся до міністра МВС.

Реклама

Керівник області також пообіцяв узяти на особистий контроль звернення громадян, що прозвучали під час зустрічі з активом району. Мова, зокрема, про заборгованість по зарплаті бригаді робітників із Воловеччини, що зводили фортифікаційні споруди в Донецькій області, надання статусу учасників бойових дій військовим, котрі брали участь у антитерористичній операції тощо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно