Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді проходить підготовка до відзначення Дня міста

В Ужгороді проходить підготовка до відзначення Дня міста

Робочу групу, яка координуватиме різні напрямки підготовки до відзначення Дня народження Ужгорода створили в міській раді.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом уже цього тижня розглянуть кілька складових підготовки.

Зокрема, що буде «родзинками» цьогорічного відзначення, які колективи зможуть виступити і на яких майданчиках упродовж кількох днів, як їх поєднають між собою, які громадські організації долучаться до проведення масових заходів.

Реклама

Окремим напрямком буде організація благоустрою в місті. На нараді з керівниками комунальних служб доручино підготувати плани, хто — ЖРЕРи, комунальні підприємства тощо і які саме роботи буде проводити із зазначенням термінів виконання і відповідальних осіб. Окремі завдання вже поставлено, у тому числі щодо інвентаризації лавок, забезпечення справності вуличного освітлення і естетики опор ліхтарів, завершення фарбування всіх мостів, нанесення дорожньої розмітки, ліквідації порослі і сухих дерев та гілок тощо.

Віктор Погорелов наголосив, що для святкування потрібно насамперед залучати кошти і таланти самих ужгородців. Відзначення повинно бути не гучним і помпезним, а з креативом та душею і любов’ю до Ужгорода, якому більше 1100 років. Водночас потрібно врахувати події, які відбуваються в країні і з пошаною зважити на тих ужгородців, які у скорботі чи тривозі за рідних у зоні АТО.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно