Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кількість надзвичайних подій на Закарпатті зросла

Кількість надзвичайних подій на Закарпатті зросла

Сьогодні, 11 вересня, в Ужгороді підвели підсумки діяльності пожежно-рятувальних підрозділів з початку 2015 року та розповіли про готовність до осінньо-зимового періоду.

ВІДЕО ДНЯ

З журналістами зустрілися начальник У ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак, перший заступник начальника Володимир Ціцей та начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації Дмитро Лешко.

За 8 місяців на Закарпатті сталися 3 надзвичай події. Це пожежа, де загинуло троє людей, зокрема двоє дітей до 4 років; витік дизельного палива у місці несанкціонованої врізки та аварія автомобіля ГАЗ-66, внаслідок якої постраждало 39 осіб.

Реклама

З початку року сталося 285 некласифікованих надзвичайних подій. Порівняно з минулим роком їхня кількість зросла на 20% (237 подій). На водних об`єктах загинуло 35 людей. Групою водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення здійснено 55 виїздів, 38 з яких – це водолазні роботи з підводного обстеження, очищення дна акваторій та опор мостів.

Розповіли рятувальники і про пожежі автомобілів. Виявляється, їхня кількість, у порівнянні з минулим роком, збільшилася вдвічі: у 2014 зафіксували 47 пожеж авто, а за 8 місяців 2015 – вже 95, при цьому 41 випадок – в Ужгороді та Ужгородському районі.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно