Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Учні Верхньовизницької загальноосвітньої школи побачили на власні очі оперуповноважених сектору кримінальної міліції (ФОТО)

Учні Верхньовизницької загальноосвітньої школи побачили на власні очі оперуповноважених сектору кримінальної міліції (ФОТО)

Учні Верхньовизницької загальноосвітньої школи побачили на власні очі оперуповноважених сектору кримінальної міліції (ФОТО)
Школярі з нетерпінням чекають зустрічі з правоохоронцями, адже для них це нагода почути щось нове та цікаве, а головне – корисне й пізнавальне. У рамках тижня правових знань оперуповноважені...

Школярі з нетерпінням чекають зустрічі з правоохоронцями, адже для них це нагода почути щось нове та цікаве, а головне – корисне й пізнавальне.

ВІДЕО ДНЯ

У рамках тижня правових знань оперуповноважені  сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції Олександр Корчнявий та Віталій Кучера зустрілися з учнями Верхньовизницької загальноосвітньої школи.

Для обговорення було обрано тему адміністративних правопорушень та відповідальності за них. Спілкуючись із молоддю, Олександр Корчнявий мав на меті донести до присутніх важливість та необхідність дотримання у повсякденному житті законності та недопущення правопорушень чи скоєння злочинів. Окремо слухачам нагадали про адміністративну відповідальність за розпивання алкогольних напоїв і паління у громадських місцях.

Реклама

На завершення лекції учні мали можливість поставити працівникам міліції запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді та поради. Найбільше присутніх цікавило, яка відповідальність за розпивання алкоголю, зберігання марихуани, де утримують неповнолітніх за вчинення злочинів та ін.

Після закінчення зустрічі підлітки поділилися своїми враженнями і висловили бажання, що в майбутньому потрібно проводити побільше таких зустрічей.

Реклама

Як зазначив начальник Мукачівського міськвідділу Василь Швенда: «Робота у даному напрямку залишається й надалі дуже актуальною та пріоритетною. Адже основне завдання правового виховання молоді – формування у них правомірної поведінки і поваги до законів».

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Учні Верхньовизницької загальноосвітньої школи побачили на власні очі оперуповноважених сектору кримінальної міліції (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно