Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині троє осіб отруїлись грибами

На Берегівщині троє осіб отруїлись грибами

У суботу, 31 жовтня, об 20:25 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили одразу про два випадки отруєння, що сталися в Берегівському районі. Усіх потерпілих із попереднім діагнозом отруєння грибами доставили в реанімаційне відділення центральної районної лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувалося, першими отруїлися двоє мешканців с. Великі Береги. 56-річний чоловік разом зі своєю 39-річною дружиною, назбиравши в лісі грибів, вирішили їх приготувати. Однак, скуштувавши страву, обоє відчули себе погано й викликали «швидку». Після лікування в реанімації Берегівської райлікарні їх перевели до відділення загальної терапії, де подружжя наразі й знаходиться. Їхній стан медики оцінюють як задовільний, – йдеться у повідомленні У ДСНС України в Закарпатській області.

Крім цього, отруєння грибами діагностували в молодого жителя м. Берегово. 20-річний юнак у суботу вирушив до лісу на тихе полювання. Не розбираючись належним чином у грибах, хлопець назбирав їх повний кошик, а далі сам їх приготував. Наслідки не забарилися – юнак потрапив до реанімаційного відділення районної лікарні. Оскільки стан його здоров’я покращується, хлопця готують до переведення у відділення загальної терапії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно