Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгородській ЗОШ №3 відкрили новий спортивний майданчик

В Ужгородській ЗОШ №3 відкрили новий спортивний майданчик

На подвір’ї Ужгородської спеціалізованої школи №3 з поглибленим вивченням англійської мови сьогодні урочисто відкрили оновлений спортивний майданчик. Символічну червону стрічку перерізали міський голова Ужгорода Віктор Погорелов та начальник управління освіти міськради Оксана Бабунич.

ВІДЕО ДНЯ

В урочистостях також взяли участь директор школи Світлана Фесенко, діти п’ятого та дев’ятого класів, заступник міського голови Ярослав Шафарь та члени ужгородського міськвиконкому.

Від сьогодні діти можуть використовувати для занять спортом майданчик із сучасним поліуретановим покриттям, яке виготовили спеціально з врахуванням усіх вимог школи.

Реклама

«Цей спортивний майданчик є безпечним, має амортизаційні властивості, саме такі покриття нині роблять у Польщі та Словаччині. Автором даного проекту є Іван Ніколенко. Хоча від задуму до реалізації пройшло три роки, ми дуже раді, що діти все ж отримали місце для занять. Користуватися майданчиком будуть не лише наші школярі, але й жителі всього мікрорайону», – наголосила Світлана Фесенко.

Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов подякував за реалізацію проекту своїм заступникам, депутатському корпусу.

Реклама

«Ще три роки тому міська влада вирішила створити такий дитячий майданчик. На це було виділено 260 тисяч гривень, проте цих коштів було не достатньо. А після інфляції, революції, питання довелося вирішувати взагалі заново. Загалом, місту нове спортивне покриття обійшлося майже у мільйон гривень, тому хай діти пам’ятають про це і бережуть його. Нехай не вигулюють тут тварин, не кидають сміття, займаються у спортивному взутті. В третій школі навчаються одні з найрозумніших та кращих дітей в Ужгороді, тому і їхня школа, яка є обличчям міста, повинна мати відповідний вигляд», – повідомив під час виступу Віктор Погорелов.

Директор школи розповіла, що реалізація проекту зустрічала труднощі на багатьох етапах, загалом суму з міського бюджету виділяли три роки поспіль, щоб нарешті кошторис відповідав вимогам до дійсно якісного покриття, також проблеми були із заводом у Києві, з поставками якого були серйозні перебої та багато інших нюансів.

«Ми ще плануємо зробити розмітку для футболу, баскетболу, волейболу. Діти мріють назбирати кошти на ярмарках, продаючи продукцію власного виробництва, щоб облаштувати воркаутний майданчик. Тобто поперечини, паралельні бруси, шведська стінка, тощо. Минулого року діти назбирали в такий спосіб 15 тисяч гривень, всі кошти перерахували на потреби учасників АТО», – розповіла Світлана Фесенко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно