Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дітей закарпатських воїнів привітали з прийдешніми святами

Дітей закарпатських воїнів привітали з прийдешніми святами

23 грудня в Ужгородському коледжі культури і мистецтв організували свято для дітей закарпатських військових, а також малят із соціально незахищених родин. 

ВІДЕО ДНЯ

Привітали дітей та їхніх батьків із наближенням новорічно-різдвяних свят дипломати, представники влади й військові керівники. Зокрема, консул Угорщини в Ужгороді Арон Чех запевнив, що угорці вболівають за якомога швидшу інтеграцію України в ЄС, водночас, дуже стурбовані воєнними подіями та використовують кожну нагоду надати сусідам як моральну, так і матеріальну підтримку. Мовлячи ж про дітей закарпатських військових – за сприяння консульства чимало з них цьогоріч відпочили в Угорщині поблизу озера Балатон та інших мальовничих куточків. Консул висловив намір продовжити таке оздоровлення і за участі присутніх дітей, – повідомляє управління культури Закарпатської ОДА. 

В свою чергу, Микола Журавльов вручив представнику консульства подяку за посильну допомогу відомства закарпатським воїнам. Також військовий комісар Ужгорода висловив вдячність сім’ям військових, дружинам і особливо дітям, котрі змушені проводити улюблені родинні свята без батьків. 

Реклама

Розважали малечу новорічною казкою юні режисери коледжу (викладач Михайло Микулець), а постановкою фрагменту з відомого мультфільму "Шрек" – студенти-хореографи (викладач Єлизавета Бабяк). Окрім того, підсолодили свято смачними подарунками депутат облради Андрій Андріїв та голова Ужгородської міської організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Митровцій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно