Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На період свят в Ужгороді встановлять додаткові сміттєві урни

На період свят в Ужгороді встановлять додаткові сміттєві урни

На період свят в Ужгороді встановлять додаткові сміттєві урни

Про земельні ділянки для учасників АТО та належне утримання територій навколо будівництв ішлося на сьогоднішній нараді міського голови.

ВІДЕО ДНЯ

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв дав доручення шукати цілісні масиви для виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Мета – уникнути шахрайства із виділенням земельних ділянок, бо вже відомо про спритників, які таким шляхом хочуть отримати землю. А окремі вільні ділянки у місті будуть виставлені для продажу на аукціоні. На цьому Богдан Андріїв наголосив на сьогоднішній ранковій нараді з керівниками структурних підрозділів. «Хто має право безоплатно отримати земельні ділянки, той їх отримає. Спекулювати на наших бійцях не дозволимо нікому», – наголосив мер.

Реклама

Також Богдан Андріїв доручив розібратися і притягнути до відповідальності винних за халатне ставлення до роботи щодо ремонту вулиць Погорєлова-Заньковецької. Міський голова поставив запитання: хто і для чого вирішив проводити асфальтування дороги у дощову погоду, чому через 3 дні частина дороги була розрита і за чиї кошти шматок вулиці був повторно заасфальтований?

Крім того, йшлося про відновлення освітлення на вулиці Корзо. Під час ремонтів власники фасадів пошкодили проводку і в деяких  місцях світильники, на жаль, найближчим часом не працюватимуть. Однак до проведення повної реконструкції вуличного освітлення потрібно бодай частково, де можна, відновити освітлення у центральній частині міста, наголосив міський голова.

Реклама

Вирішили, що на період новорічно-різдвяних свят у центральній частині Ужгорода встановлять додаткові сміттєві урни, щоб центр міста був чистішим. Згодом їх замінять на такі, що більше відповідатимуть стилістиці історичного центру.

Мер також порушив проблему несанкціонованої вуличної торгівлі, відповідальності забудовників за утримання у належному стані прилеглих до будівництва територій, закцентував на активнішій роботі з керівниками ОСББ щодо залучення їх до програм енергозбереження тощо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно