Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У мережі з’явилась фотографія протесту проти нововведень щодо "пересічок" на КПП "Солотвино"

У мережі з’явилась фотографія протесту проти нововведень щодо "пересічок" на КПП "Солотвино"

У мережі з’явилась фотографія протесту проти нововведень щодо "пересічок" на КПП "Солотвино"

Наразі пункт пропуску «Солотвино-Сігету Мармацієй» залишається заблокованим водіями авто з іноземною реєстрацією. Транспорт не впускають і не випускають ні з української, ні з румунської сторони. Попри це, ситуація на місці події залишається спокійною. Тут присутні представники правоохоронних органів, однак ніяких непередбачуваних ситуацій поки що не виникало.

ВІДЕО ДНЯ

Таким чином протестувальники намагаються підтримати та захистити себе і своїх знайомих, які постраждали від нововведень на митниці, розповів один з організаторів та учасників акції Михайло.

– З незрозумілих причин на кордоні почали відмовляти водіям у прийнятті довідок з СТО, які є підставою для відстрочки технічного перетину кордону. Таким чином митники штучно створюють проблему на кордоні, змушують нас робити "просрочки", а потім платити штрафи. Тому ми готові стояти стільки, скільки буде потрібно щоб нас почули. Чекаємо позитивного рішення влади, офіційної відповіді з Києва. Хай транзит збільшують, хай навіть роблять його платним. Ми готові платити державі, але не хабарі і не захмарні суми, – наголосив учасник акції.

Реклама

Як уже повідомлялось, подібні акції проходять сьогодні також в Ужгороді та Великому Березному. Вимоги в усіх одинакові: відновлення дії довідок з СТО про стан автомобіля, як підтвердження відтермінування 5-денного терміну перетину кордону для автомобілів з іноземною реєстрацією, а також збільшенняо терміну перебування транспортних засобів з іноземною реєстрацією, які ввозять на територію не громадяни Євросоюзу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно