Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати виділили гроші на ремонт найбільшого відділення Ужгородської міської лікарні

Депутати виділили гроші на ремонт найбільшого відділення Ужгородської міської лікарні

Депутати виділили гроші на ремонт найбільшого відділення Ужгородської міської лікарні

У ході роботи четвертого пленарного засідання другої сесії облради депутати підтримали ряд депутатських запитів свого колеги Івана Кураха, який очолює Ужгородську центральну міську клінічну лікарню. Зокрема, щодо виділення коштів із обласного бюджету на проведення капітального ремонту терапевтичного відділення головного корпусу Ужгородської ЦМКЛ.

ВІДЕО ДНЯ

У депутатському запиті йдеться, що впродовж останніх років у цій лікарні за рахунок коштів міського бюджету проведено ремонт у відділеннях хірургії №1 та хірургії № 2, неврологічному й приймальному відділеннях, ЛОР та харчоблоці. Однак для повного завершення робіт з капітального ремонту відділень лікарні необхідно провести ремонт в одному з найбільших відділень - терапевтичному. На сьогодні розроблено проектно-кошторисну документацію, яка пройшла будівельну експертизу та отримано позитивний експертний звіт. Загальна кошторисна вартість складає 2,5 млн. грн., – повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

У зв’язку з недостатністю коштів на капітальні видатки у міському бюджеті, Іван Курах просить виділити кошти із обласної скарбниці.

Реклама

Інший запит – про виділення коштів з обласного бюджету на фінансову підтримку громадської організації «Українська спілка ветеранів Афганістану» (УСВА). Її представники написали депутату звернення, в якому йдеться, що ГО "Українська спілка ветеранів війни Афганістану" (УСВА) звертається до керівництва краю з проханням про допомогу. «Вперше за роки незалежності нашої держави в обласному бюджеті не закладено фінансування нашої громадської організації. Ми, ветерани війни в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти, не бажаємо і не будемо користуватися мовою пустих обіцянок від влади. Але ми наполягаємо, щоб держава виконала свої обов’язки і наші головні вимоги із захисту прав сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів і про своєчасну матеріальну підтримку ветеранських організацій. Ми виконали чесно і гідно свої обов’язки перед Батьківщиною, тому, просимо Вас допомогти нам».

Відтак, депутати проголосували за даний запит, який скеровано в обласну державну адміністрацію для вирішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно