Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Протягом місяця в кожну оселю Мукачева та району завітають міліціонери

Протягом місяця в кожну оселю Мукачева та району завітають міліціонери

Протягом місяця в кожну оселю Мукачева та району завітають міліціонери
Для налагодження співпраці правоохоронних органів з населенням та на виконання службового доручення міністра внутрішніх справ України, з 21 січня до 28 лютого 2013 року в Україні проводиться...

Для налагодження співпраці правоохоронних органів з населенням та на виконання службового доручення міністра внутрішніх справ України, з 21 січня до 28 лютого 2013 року в Україні проводиться операція «Візит», яка пов’язана з відвідуванням правоохоронцями помешкань громадян.

ВІДЕО ДНЯ

Метою «Візиту» є налагодження належних партнерських стосунків між міліцією та громадянами щодо профілактики злочинності, посилення авторитету міліції серед населення.

Впродовж місяця у кожну оселю м. Мукачева та Мукачівського району завітають працівники Мукачівського МВ УМВС. Відрекомендувавшись та назвавши свою посаду, вони вручатимуть громадянам візитні картки з вказаними контактними номерами телефонів дільничних інспекторів міліції, чергової частини та керівництва служб. На візитках також будуть вказані дні та години прийому громадян на адміністративних дільницях. Окрім цього, міліціонери цікавитимуться, хто мешкає в квартирі чи будинку, де вони працюють чи навчаються, чи мають паспорт та реєстрацію? Можуть також запитати, чи немає у мешканців скарг на чиюсь антигромадську поведінку? Можливо, громадяни підкажуть, з ким слід провести невідкладну профілактичну бесіду...

Реклама

Під час обходу помешкань правоохоронці проводитимуть роз’яснювальну роботу щодо попередження та запобігання квартирних та кишенькових крадіжок, яких останнім часом на Мукачівщині побільшало.

Також проводитиметься індивідуально-попереджувальна робота з особами, схильними до вчинення насильства в сім’ї, робота з профілактики злочинів та правопорушень відносно одиноких осіб похилого віку та вчинених неповнолітніми, батьки яких ведуть антигромадський спосіб життя, працюють за кордоном тощо. Особлива увага приділятиметься профілактиці пияцтва та наркоманії.

Реклама

Тож якщо до вас у двері постукають люди в формі – не лякайтесь. Це міліція знайомиться з населенням та роз’яснює громадянам, як не стати об”єктом злочинних посягань.

– Ця акція є корисною і для нас, працівників правоохоронних органів, і для людей, оскільки дільничний інспектор міліції повинен знати кожного, хто проживає на його території, бути в курсі нагальних проблем, щоб оперативно реагувати на кожне звернення громадян, - зазначає заступник начальника-начальник міліції громадської безпеки Мукачівського (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського р-ну) МВ УМВС Володимир Ганькович.

На території міста Мукачева та Мукачівського району нині діє шість опорних пунктів охорони громадського порядку:

Реклама

1. Пункт охорони громадського порядку №1: вул. Індустріальна 39\27, тел. 3-57-02 (старший дільничний інспектор капітан міліції Пацкан М.М).

2. Пункт охорони громадського порядку №2: вул. Росвигівській 26, тел. 5-29-78 (ст. дільничний інспектор Бурлюк С.М).

3. Пункт охорони громадського порядку №3: відділення ДІМ в селищі Чинадієво Мукачівського району, вул. Волошина 59 (ст. ДІМ майор міліції Туряниця В.М).

4. Пункт охорони громадського порядку №4: відділення ДІМ в селі Залужжя, вул. Духновича 48 а. (ст.ДІМ ст.лейтенант міліції Котубей М.М).

5. Пункт охорони громадського порядку №5: відділення ДІМ в селі В.Лучки, вул. Пушкіна 10 (ст.ДІМ капітан міліції Круцан В.В).

6. Пункт охорони громадського порядку №6: відділення ДІМ в селі Ракошино, вул. Перемоги 59 (майор міліції Довгомеля Ю.В).

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно