Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Спеціалісти Мукачівського районного центру зайнятості презентували для безробітних курс навчання за професією продавець продовольчих товарів

Спеціалісти Мукачівського районного центру зайнятості презентували для безробітних курс навчання за професією продавець продовольчих товарів

Спеціалісти Мукачівського районного центру зайнятості презентували для безробітних курс навчання за професією продавець продовольчих товарів
У сучасному суспільстві ринкові відносини кардинально змінюють характер і мету праці, зростає конкуренція, від працівника вимагається ініціативність, висококваліфікованість, творчість, витривалість і...

У сучасному суспільстві ринкові відносини кардинально змінюють характер і мету праці, зростає конкуренція, від працівника вимагається ініціативність, висококваліфікованість, творчість, витривалість і відповідальність.

ВІДЕО ДНЯ

Щоб відповідати цим вимогам, людина, в першу чергу, повинна бути кваліфікованим працівником. Кожен, хто втратив роботу, втрачає певну часточку себе, віру у власні сили і можливості, і чим триваліше безробіття, тим важче оцінити свої реальні можливості на ринку праці й активно позиціонувати себе на ньому.

У такій ситуації буде доцільним прислухатись до порад кваліфікованого спеціаліста. Профорієнтаційні заходи, які організовують у службі зайнятості, покликані допомогти людям вчасно зорієнтуватися, побачити, що одна із можливостей знайти своє місце в соціумі - обрати професійне навчання і опанувати новий фах.

Реклама

Одним із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості є організація професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних громадян. Саме тому, спеціалістами Мукачівського районного центру зайнятості проведено презентацію курсів навчання за професією продавець продовольчих товарів.

У рамках заходу учасників ознайомили зі станом ринку праці району та розповіли, що підготовка слухачів здійснюється на договірній основі за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного страхування України на випадок безробіття.

Реклама

Безробітних проінформували про умови направлення слухачів на навчання, виплату матеріальної допомоги в період професійного навчання.

Після перегляду фільму «Продавець продовольчих товарів» з циклу «Світ професій», фахівець центру зайнятості наголосила, що сучасний продавець – це кваліфікований спеціаліст із товарознавства, консультант і помічник покупця. Нині професія продавця користується значним попитом на ринку праці району.

Сподіваємось, що кожен, хто пройде професійну підготовку за допомогою державної служби зайнятості, швидко знайде роботу. Адже роботу має той, хто її шукає, а завдання служби зайнятості - допомогти її знайти.

Реклама

Закарпатський регіональний центр зайнятості

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно