Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Військовий залп та інші урочистості до Дня Перемоги (ВІДЕО)

Військовий залп та інші урочистості до Дня Перемоги (ВІДЕО)
Сьогодні парад Перемоги проходить у місті. Жителі і гості міста мають змогу сфотографуватися з ветеранами, подивитися на військову техніку і послухати святковий концерт. В 11.00 розпочався Парад...

Сьогодні парад Перемоги проходить у місті. Жителі і гості міста мають змогу сфотографуватися з ветеранами, подивитися на військову техніку і послухати святковий концерт.

ВІДЕО ДНЯ

В 11.00 розпочався Парад на честь Великої Перемоги. Музичний супровід забезпечили відразу три оркестри: 128-ї окремої механізованої бригади, духовий оркестр МДУ і оркестр школи мистецтв ім С. Мартона. Святкування традиційно почалося покладанням вінків та квітів до обеліску воїнам-визволителям в центрі міста. Довжелезну колону очолили військові ветерани, керівники ветеранських організацій, представники міської влади.

Далі квіти до могил загиблих солдат поклали керівники органів міської влади та служб, представники громадських організацій та Мукачівської ЦРЛ. Слова вітання прозвучали від секретаря міськради Івана Маняка. Потім виступив ветеран війни, голова міської організації «Інваліди Другої світової війни та армії Україна» Олександр Мішин. Після привітальних слів пролунав військовий залп.

Реклама

Близько тисячі мукачівців та гостей міста попрямували до художній школі, у дворі якої почався фестиваль військово-патріотичної пісні «Сурми перемог».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно